LACOSTE POUR FEMME ELIXIR
2019. január 28. írta: persica

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

EGY VÉGTELENÜL NŐIES ELIXÍR

A Lacoste nő… Egy igazi kozmopolita, természetes francia kifinomultsággal fűszerezve. Karizmatikus és ragyogó. Sugárzó és folyamatosan mozgásban van. A Lacoste egy új illatot alkotott ezeknek az érzéki és élettel teli nőknek.

2018-ban a mester parfümőr, Olivier Cresp megalkotta az ikonikus, 2003-as megjelenésű Lacoste pour Femme Eau de Parfum intenzívebb változatát. Az új illat rögtön a Lacoste nők szimbólumává vált élénk, tiszta és egyedi stílusával.

2019-ben a parfümőr Nathalie Lorson-al karöltve megalkotja az illat különleges és kifinomult változatát. A Lacoste pour Femme Elixir a francia divatháztól megszokott módon még tovább fokozta a parfüm nőiességét.

Milyen az új illat? Bátor, páratlan és azonnal felismerhető. A hedonista és magabiztos nők számára tervezték. Arrogancia nélkül diadalmaskodik; a megbízhatóság és a valódi elegancia találkozása. Tökéletes illat azoknak a nőknek, akik valóban merik élni az életüket és kiélvezik annak minden egyes pillanatát.  

EGY INTENZÍVEBB ILLAT 

Ebben az egyedi illatkompozícióban a finom rózsa átadja helyét a fényes, fehér virágok gazdag aromáinak. A bájos textúrájú brazil gardénia csokor aromája tökéletesen kiegészíti a lilás árnyalatú heliotrópot, amit a szívjegyben a kecses arab jázmin virágos jegyei váltanak. Egy ragyogó és függőséget okozó illat, amit a fejjegyben található friss jázmin szirmok, szikrázó rózsabors és mandarin keveréke tesz még vibrálóbbá. Végül a fenséges tubarózsa fás jegyekkel olvad össze, melyet a vetiver és vanília párosa koronáz meg. 

AZ ÚJ ÜVEG 

Az ikonikus Lacoste Pour Femme üvegét újraértelmezték, azonban megtartották annak egyszerű és letisztult vonalait. Az utánozhatatlan krokodillal díszített üveget ezúttal egy feltűnő, lila árnyalatú ruhába öltöztették. 

AZ ILLAT NAGYKÖVET 

Dorcas Coppin, egy olyan modell és énekes, aki már a Lacoste Timeless kampányában is szerepelt, így nyilvánvaló választás volt arra a szerepre, hogy képviselje az új illatot. A kampány képeit Oliver Hadlee készítette el, amiben a modell a szabad, városi és természetesen kifinomult nőiesség megtestesítője. 

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1014594098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása