Esküvői workshop
2019. január 31. írta: persica

Esküvői workshop

Hogyan legyél stílusos menyasszony?

Nincs is szebb annál, amikor az ember rátalál az igazi szerelemre és úgy dönt örök hűséget fogad.
Az esküvőnk életünk egyik legnagyobb élménye, de megszervezése nem kis kihívás.
Kedves Menyasszonyok, mi ezen a napon, elsősorban abban próbálunk segítségedre lenni szakmai tanácsainkkal, hogyan hozd ki külsődből a legtöbbet, hogyan legyél gyönyörű menyasszony.

A rendezvény tematikája:
Képíró- Póser Bernadett esküvőszervező, a True Love Wedding by Bernadett alapítója nyitja az estet, egy átfogó előadással, hogy mi lesz 2019- ben a trend, mire érdemes odafigyelni az esküvőnk szervezésekor.


Utána Mérő Péter és Vágó Réka lesz segítségetekre divattanácsadásban, mit viseljünk?, hogyan viseljünk? témában. Illetve bemutatásra kerül először a nyilvánosság előtt a Linge Blanche Collection.

Az est zárásaként pedig Kis Szandra hairstylist és Kása Viktória sminkmester segít eligazodni, hogy mire figyeljünk oda esküvőnk napján, hogy mind a frizuránk, mind a sminkünk szép, arcunkhoz és egyéniségünkhöz illő és tartós legyen.
Az est házigazdája Szigetvári Tamás ceremóniamester, aki nemcsak a hangulatot fogja biztosítani, hanem szakmailag is a segítségetekre lesz.

Ezen felül készülünk welcome drinkkel, vendégváró falatkákkal, apró ajándékokkal és még jó pár szolgáltatóval, akiket az előadókon kívül a jövő hét folyamán egyesével bemutatunk.
A helyszínt a Flat White biztosítja, ami pedig már önmagában élmény, az egyedi környezet és finom konyhája miatt.

Az est támogatói: Flat White, Virágszép Dekor, Guerlain, QMS Medicosmetics, Tigi

IDŐPONT: 2019.02.02 szombat 18:00 - 20:00h-ig.

HELYSZÍN: FLAT WHITE KITCHEN 

Szépvölgyi út 15., Budapest, 1037
https://www.facebook.com/events/1207859229380730/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9614600866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása