Minden szupi-szuper: végre a mozikba érkezik a LEGO® Kaland 2™!
2019. február 08. írta: persica

Minden szupi-szuper: végre a mozikba érkezik a LEGO® Kaland 2™!

Február 7-én, 5 évvel a LEGO® Kaland sikere után érkezik a film második része, a LEGO® Kaland 2™,  amely során a nézők a már jól ismert szereplők társaságában, és új hősöket megismerve merülhetnek el a kocka kalandokban. Már csak egy nap, és kiderül, hogy Bricksburg hőseinek vajon sikerül-e megmenteniük szeretett városukat.

Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, a kockaváros lakói azonban most újabb fenyegetéssel állnak szemben: LEGO DUPLO® megszállók érkeznek a világűrből, akik gyorsabban rombolnak le mindent, minthogy azt újjá lehetne építeni. A betolakodók legyőzése és a LEGO univerzum harmóniájának visszaállítása érdekében Emmet, Lucy, Batman és társaik távoli, eddig még felfedezetlen tájakra jutnak el, beleértve azt a furcsa galaxist, ahol minden egy musical. Az út próbára teszi bátorságukat, kreativitásukat és mesterépítői készségeiket, valamint rávilágít arra is, milyen különlegesek is ők valójában.

 A filmet Mike Mitchell rendezte (Shrek a vége, fuss el véle, Trollok, Szuper felsőtagozat), a főszerepet pedig ismét  Emmet és Lucy kapták, akik eredeti hangját Chris Pratt és Elizabeth Banks kölcsönözte. A magyar nézők sem fognak csalódni, hiszen a hazai mozikban Molnár Áron és Pikali Gerda hangján szólalnak meg kedvenc főszereplőik. Hozzájuk pedig olyan sztárvendégek csatlakoznak majd, mint a Supermant harmadjára is megszólaltató Fluor Tomi, és a Wonder Woman szerepébe bújó Dobó Kata.  

A stáblista mellettük új karakterekkel is bővül, hogy még színesebbé tegyék az akciódús kocka kalandokat. Ilyen például Amita Karok királynő (Nádasi Veronika), Édes Káosz Tesho (Mórocz Adrienn), és az Anya (Söptei Veronika).

Aki a film hatására maga is szeretné szabadjára engedni kreativitását, az a filmhez kapcsolódó szettek segítségével maga is felelevenítheti a LEGO univerzumot. Az építőmesterek összerakhatják Emmet Álomházát (70831), de akár újra átélhetik a filmbéli izgalmas utazást Emmet és Lucy Menekülő homokfutója (70829) megépítésével. Sőt, a LEGO® Filmkészítő szettel (70820) bárki rendezővé válhat, és új értelmezést adhat a vásznon látott eseményeknek. A készlet ugyanis profi eszköztárat kínál a jelenetek megalkotásához, filmes díszlet és kameraállvány is található benne, egy okostelefon segítségével pedig már kezdődhet is a forgatás!

Már csak egy nap a filmpremierig, de addig is íme, néhány izgalmas kulisszatitok a LEGO Kaland 2 kapcsán:

Emmet 20 cukorral issza a kávéját. És persze, tejszínhabbal.

Lucy 0 cukrot tesz a kávéjába. Ő feketén szereti.

LEGO Batman már harmadszorra tűnik fel a mozivásznon

A legnagyobb kockarobbanás a filmben 1,5 millió kockát tartalmaz

Az aszteroidákat, amelyeken Emmet és Rex keresztülrepül, mind LEGO kockákból építették, és véletlenszerűen generálták. Van olyan filmjelenet, ahol egyszerre több mint 400 aszteroida látható, ami több mint 20 millió kockát jelent.

A film Bricksburgben játszódó légi nyitójelenetében 120 884 járókelő, 1 438 autó és teherautó, 1 jet, 1 kétfedelű repülőgép és egy helikopter látható – ez megegyezik az Észak-Dakotában található Fargo teljes népességével

A LEGO városban összesen 49 496 833 homokszem található. 

A LEGO Csoportról:

A LEGO Csoport egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található, főbb irodái pedig Enfieldben (USA), Londonban (Egyesült Királyság), Sanghajban (Kína) és Szingapúrban működnek. Az 1932-ben Ole Kirk Kristiansen által alapított, az ikonikus LEGO® építőelemen alapuló vállalat a világ egyik legnagyobb játékgyártója.

A „Csak a legjobb lehet elég jó” szellemében működő vállalat elkötelezett a gyerekek fejlődése iránt; célja a jövő építőinek inspirálása és fejlesztése kreatív játék és tanulás útján. A LEGO® termékek az egész világon kaphatók; választékunkat a www.lego.com/hu-hu oldalon ismerheti meg.

A https://wwwsecure.lego.com/hu-hu/aboutus/ oldalon további híreket olvashat a LEGO Csoporttal kapcsolatban, valamint tájékozódhat pénzügyi teljesítményünkről és a felelősségvállalás iránti elkötelezettségünkről.

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigura, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a DIMENSIONS, a Friends logó, a NINJAGO, a BIONICLE, a MINDSTORMS és a MIXELS a LEGO Csoport védjegyei.

©2019 A LEGO Csoport 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2014615870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása