AYRES A MARIONNAUDNÁL
2019. február 17. írta: persica

AYRES A MARIONNAUDNÁL

A Marionnaud Parfümériák termékválasztéka egy új testápolócsaláddal bővült!

Az Ayres testápolók színeikben és illataikban is a temperamentumos, vidám, szexi, nyári argentin hangulatot idézik fel a használókban!

Buenos Aires nevének jelentése "jó levegő, jó szelek". Szél, mely elrepít minket egy csábító aromákkal és természetes anyagokkal teli képzelt világba. Aromák, melyek egy felejthetetlen Buenos Aires-i nyaralást idéznek, egy kora reggeli sétát a végtelen pampákon, vagy egy utazást Patagonia kék lagúnái között. Textúrák, melyek egy Buenos Aires-i túlfűtött éjszaka vagy egy békés, vidéki reggel emlékét ébresztik.

Természetes aromaterápiás testápolási termékcsalád tiszta illóolajokkal dúsítva!

A négy illatcsalád szappant, testápolót, testvajat, testradírt, tusfürdő-krémet és kézápolót tartalmaz. Fogadd szeretettel!

Midnight Tango Collection: 

A tangó táncosok érzéki mozdulatai és a titokzatos Buenos Aires-i tango kávézók által inspirálva, ez a keverék a finom naranccsal, a friss aromás rozmaringgal és édes vaníliával simogatja a bőrt.

Pampas Sunrise Collection:

A citrusfélék és a fás jegyek érdekes kombinációja által serkenti az érzékeket. A frissen facsart citruslé illata bontakozik ki, feltárva a citromfű és a citromvirág összetevőket.

Patagonia Collection:

A fiatalító tengervíz inspirálta az alapját ennek a finom keveréknek, amely elősegíti a nyugalom és a frissesség érzését. A bergamott és a citrom friss és tiszta keveréke, levendula és rozmaring jegyekkel, és az érzéki jázmin érintésével.

Sweet Nostalgia Collection:

Az egzotikus pikáns fűszerek, az értékes borostyán és az érzéki pézsma együttese virágzásra emlékeztető illatot idéz, a misztérium és az érzékiség auráját megelevenítve. A fehér virágos szív jegyekkel, sárgabarackkal és frézia  jegyekkel gazdagítva. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8714632618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása