AVON K-BEAUTY
2019. február 19. írta: persica

AVON K-BEAUTY

A hibátlan bőr titka!

Egyenesen Koreából érkezett az AVON kínálatába a K-Beauty termékcsalád, amelynek segítségével együtt fedezhetjük fel a koreai nők hibátlan bőrének titkát.

A K-Beauty arcmaszkokkal jelentősen fejleszthetjük arcápolási rutinunkat, hiszen arcunk minden részére találunk közöttük egy különleges újdonságot, ennek köszönhetően igazán alaposan és célzottan hidratálhatjuk vele bőrünket. Olyan összetevőkkel ismerkedhetünk meg, mint a juharcukor, amely segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, vagy az aranygyöngyök, amelyek ragyogást fokozó tulajdonságuknak köszönhetően üde fényt varázsolnak az arcunkra.

A Sugar Maple hidrogél arcmaszk egy áttetsző, juharcukrot tartalmazó hidrogél formula, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket a sima és ragyogó bőr érdekében. Érdekessége, hogy két részből áll, így tökéletes az illeszkedése.

A koreai szépségápolás egyik alapvető alapanyaga a cica növény, mely egy ázsiai gázlóféle, ennek kivonatát tartalmazza a Cica növény fátyolmaszk, amely nyugtatja és regenerálja a bőrt. Ideális megoldás az igénybe vett, száraz bőrre.

A hidrogél, zselésszerű formulájú Jelly Kiss zselés ajakmaszk, manukamézzel és nektárral gazdagítva gondoskodik a puha, dús és sima ajkakról, és persze nem mellékesen a vicces szelfiken is nagyon jól mutat.

A Gold Panda hidrogél szemmaszk kifejezetten a szem alatti részt hivatott hidratálni, ragyogást fokozó tulajdonságának köszönhetően, pedig üde fényt ad a bőrnek. Pompás választás lehet, amikor kevés az időnk, de gyors hidratálásra van szükségünk.

A Golden Mushroom éjszakai arcmaszk hidratáló, krémes állagú, amely tápláló gombakivonattal segíti simábbá és ragyogóbbá varázsolni az arcbőrünket. Nagyszerű befejező lépése lehet az esti szépségápolási rutinunknak. Mindehhez hasznos kiegészítővé válhat a Spa fehér fejpánt, amelyet viselve olyan, mintha cuki nyuszifülünk lenne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6614637734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása