Az AVON bőrhidratáláshoz ajánlott tippjei!
2019. február 19. írta: persica

Az AVON bőrhidratáláshoz ajánlott tippjei!

Mire kell odafigyelnünk télen?

A téli időszakban bőrünk különösen nagy terhelésnek van kitéve. A fűtött lakások szárazabb levegője és a kinti-benti hőmérséklet közti különbség erősen igénybe veszi a bőrünket, ezáltal az kiszáradhat, berepedezhet, kipirosodhat és az ellenálló képessége is csökkenhet. Annak érdekében, hogy ezt elkerülhessük, az AVON szakértői olyan tippeket osztanak meg velünk, amelyek segítségével könnyen felvehetjük a harcot akár a legnagyobb hideggel is.

1. Hidratáljuk a bőrünket minden nap!

Figyelembe véve, hogy a bőrünk még gyorsabban szárad télen, érdemes kétszer nagyobb figyelmet fordítanunk a megfelelő hidratálásra. Ilyenkor a zsírosabb, sűrűbb állagú krémeket érdemes előtérbe helyezni, ugyanis azok sokkal magasabb fokú hidratálást nyújtanak, mint a könnyedebb formulájú termékek. Tökéletes megoldás lehet erre az AVON Care Kókuszolajos többfunkciós krém, amely kondicionálja és nyugtatja a száraz bőrt. Érdemes a testápolót közvetlenül fürdés után felvinni az enyhén nedves bőrre, hogy még a felületi nedvességet is magába zárja. 

2. Zuhanyozzunk langyos vízben!

Bánjunk óvatosan a forró vízzel! Bár tudjuk, hogy mi sem esik jobban egy hideg nap után, mint egy jó meleg fürdő, de sajnos ez még inkább szárítja a bőrünket. Ezért érdemes langyosabb vízben fürödni és olyan tusfürdőt használni, amely értékes olajokat is tartalmaz, mint a Skin So Soft Argánolajos, selymesen hidratáló krémtusfürdő. 

3. Vigyünk egy kis pluszt a szokásos rutinunkba!

Különösen télen érdemes a szokásos arcápolási rutinunkat plusz ápoló elemekkel bővíteni. Ideális választás lehet erre például az olajokkal és selyemkivonattal gazdagított AVON Anew Ultimate arcápoló gél, amely légiesen könnyű formulájának köszönhetően akár 10-szeresére növelheti a bőr nedvességtartalmát, zsíros érzet és fényes hatás nélkül, valamint segít csökkenteni a bőr öregedésének legfőbb jeleit.

4. Védekezzünk a hideg és szeles idő ellen!

Tekerjünk sálat az arcunkra és húzzunk kesztyűt a kezünkre, mikor kilépünk az utcára! Fontos, hogy akkor is figyeljünk a hidratálásra és a megfelelő védelemre, amikor épp úton vagyunk. Érdemes magunknál hordani ilyenkor egy ajakápolót és egy kézkrémet, hogy bármikor S.O.S hidratálást tudjunk nyújtani a bőrünknek. Így válhat tökéletes kiegészítőnkké az AVON True tápláló ajakolaj, amelynek köszönhetően szánk érzékeny bőre akár háromszor több nedvességet zárhat magába, a benne található három értékes és gazdag olaj – a jojobaolaj, avokadóolaj, kókuszolaj –, valamint az E-vitamin segítségével.

5. Pótoljuk a D-vitamint!

Nyáron nem igényel különös figyelmet a D-vitamin pótlása, hiszen olyankor a szervezetünk a napsugárzás segítségével saját maga állítja elő azt, viszont télen kevesebb napsütés ér bennünket, így szükségünk van plusz vitamin bevitelére. Ezért mindig gondoskodjunk arról, hogy szervezetünk elegendő D-vitaminhoz jusson. A hiányzó mennyiséget egyrészt étrendkiegészítők segítségével pótolhatjuk, illetve érdemes ilyenkor több olajos halat, tojássárgáját és teljeskiőrlésű gabonaféléket fogyasztani, amelyek szintén természetes forrásai a D-vitaminnak.

 

Az AVON-ról

Az Avon több, mint 130 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több, mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2114637452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása