Bemutatkoznak az új Greenery fátyolmaszkok a Neogence-től.
2019. február 19. írta: persica

Bemutatkoznak az új Greenery fátyolmaszkok a Neogence-től.

A Neogence Greenery termékcsalád a maszkok egy új generációja, amely a természet legjavával segíti az arcbőr szépségének elérését. Csupa energizáló és méregtelenítő szupererővel rendelkező növényi kivonatokat rejtenek magukban.

Neogence revitalizáló fátyolmaszk verbénával
Ez a revitalizáló fátyolmaszk az Arbutin és a Verbéna együttes erejével segít újra élettel telivé tenni a bőrödet. Azonnali hidratáló, hosszabb távon bőrfeszesítő hatású, ragyogóvá varázsolja a fáradt, fakó bőrfelszínt. 

Neogence bőrmegújító fátyolmaszk ázsiai gázlóval
Az ázsiai gázló mélyen hidratálja és megnyugtatja a száraz bőrt, a B5 Vitamin pedig revitalizálja, feszesíti, így egész napra búcsút mondhatsz a diszkomfort-érzésnek.  

Neogence pórustisztító fátyolmaszk teafa kivonattal
Pattanás elleni bőrnyugtató, frissítő fátyolmaszk teafa kivonattal és mélytengeri kollagénnel, mely segít visszafogni a faggyútermelést, megakadályozni a pattanások kialakulását ugyanakkor megfelelően táplálja a problémás bőrt.

Új termékekkel gyarapodott a bőrfiatalító termékcsalád

Bőrmegújító termékcsaládunk többszörösen díjnyertes, prémium kategóriás kozmetikumokból áll. Innovatív összetevőiknek köszönhetően rendkívül hatásosak, megelőzik a korai bőröregedést, fiatalos kontúrt eredményeznek. Az arc mellett a nyak és a dekoltázs bőrét is megfiatalítják, azonnal látható és hosszan tartó eredményekkel egyaránt.

Neogence bőrfiatalító feszesítő arcolaj 
Bőrfiatalító, ránctalanító hatású, finom textúrájú arcápoló olaj, amely segít egyensúlyba hozni a bőr lipidrétegét, ezáltal  megerősíti természetes védekezőképességét. Vitaminokban gazdag összetételének köszönhetően mélyen hidratál, finomítja a ráncokat, arcfiatalító hatással bír.

Neogence bőrfiatalító emulzió
Ránctalanító, bőrfiatalító könnyed, ugyanakkor gazdagon tápláló emulzió, amely azonnal hidratálja a száraz bőrt, növeli annak ellenállóképességét és támogatja a ráncok elleni harcot.

Neogence bőrfiatalító lifting fátyolmaszk 
Bőrfiatalító, ránctalanító gyors hatású fátyolmaszk, mely különleges, V-kialakításának köszönhetően tökéletesen rásimul a bőrre és megemeli azt. Bőrfiatalító, anti-aging hatóanyagokkal támogatja a ráncok ellen vívott harcot, regenerálja és hidratálja a száraz, igénybe vett bőrt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr914637762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása