Glow, Glow, Glow a CATRICE-al!
2019. február 19. írta: persica

Glow, Glow, Glow a CATRICE-al!

A hideg téli évszakok miatt sajnos a bőrünknek kihívásokkal kell szembenéznie, mint pl. a kinti fagyos időjárás vagy éppen a benti fűtés okozta száraz levegő.

De a szépség szerelmesei még télen is szeretnék, hogy a bőrük sugárzó és friss legyen. A CATRICE Glow Patrol limitált kiadásával semmi sem állhat a gyönyörű ragyogás útjába! A fényes “must-have” termékek különleges ragyogást biztosítanak az üde arc és a lágy, csillogó ajkak érdekében.

Az ecseteknek köszönhetően könnyedén és egyenletesen felvihetők a textúrák az arcra a természetes ragyogás érdekében.

Az eredmény: sugárzó smink friss ragyogó hatással!

1. PÚDER ECSET

Az ultra-puha, sűrű szintetikus sörtékből készült ecset különböző púder textúrák egyenletes és nagyvonalú felvitelét teszi lehetővé. Az arany nyelű ecset igazán elegánsan mutat a sminkasztalon vagy a neszeszerben is.

2. GLITTER AJAKRADÍR

A csillogó részecskékkel való hámlasztás télen is bársonyos, lágy ajkakat biztosít, és optimálisan előkészíti az ajkakat a rúzsozáshoz. Praktikus méretének köszönhetően az Ajakradírt bárhová madaddal viheted. Ily módon az ajkakaidat akkor is ápolhatod, hogy ha úton vagy.

3. GLOWY HIGHLIGHTER

A highlighter sugárzó arcszínt biztosít a fényvisszaverő pigmenteknek és a selymes púder textúrának köszönhetően. Három árnyalatú, minden bőr tónusnak megfelelő változata, gyönyörű ragyogást biztosít a bőrnek.

4. HIGHLIGHTER ECSET

Ragyogj! Függetlenül attól, hogy az arc, a homlok vagy az orrhídról legyen szó - a legyező alakú ecset ideális eszköz a púder textúrájú highligheterek pontos felviteléhez. Kiváló minőségű szintetikus sörtékből készült, és az elegáns arany megjelenésnek köszönhetően igazán szemet gyönyörködtető.

5. PURE RADIANCE RAGYOGÁSFOKOZÓ

Minden az alapozáson múlik! A fényvisszaverő gél gyöngyökkel ellátott primer ideális alapot nyújt a sugárzó arcbőr érdekében, és tökéletesen előkészíti a bőrt a sminkelésre. A friss gél textúra eltünteti az egyenetlenségeket és természetes megjelenésű ragyogást biztosít az arcnak.

6. GLOWY AJAKDÚSÍTÓ

Teltebb ajkak lágy, csillogó végeredménnyel? A Glowy Ajakdúsítóval ez nem probléma! A fényvisszaverő csillogó részecskékkel dúsított szájfény ajakdúsító hatással rendelkezik. A három finom, nude árnyalat ellenállhatatlan ajkakat varázsol, és tökéletesen kiegészít bármilyen stílusú sminket.

A limitált kiadás 2019 február 28-tól elérhető bizonyos DM üzletekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5414637804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása