Megérkeztek a Kryolan és Paris Berlin termékek a SZÉPSÉGCENTER webáruházába!
2019. március 06. írta: persica

Megérkeztek a Kryolan és Paris Berlin termékek a SZÉPSÉGCENTER webáruházába!

Megérkeztek hozzánk a Kryolan gyönyörű sminkpalettái, melyekben öt egymással harmonizáló, bársonyos textúrájú, magas pigmenttartalmú szemhéjfesték és arcpirosító árnyalat kapott helyet.

Mától a Kryolan Dermacolor camouflage krémalapozó minipalettáit is megtalálod nálunk! A Kryolan Dermacolor camouflage krémalapozók különlegesen erős fedésű alapozók, melyekkel könnyedén eltüntethetsz akár erősebb elszíneződéseket, bőrhibákat, sebhelyeket vagy akár tetoválásokat is.   

Sokan kértétek, ezért mostantól elérhetőek a Paris Berlin professzionális rúzspalettái is, melyek 8 krémes, erősen pigmentált, ezáltal jó fedőhatású rúzst tartalmaznak. Egytől egyig szuper tartósak, de viselés közben nem szárítják az ajkakat. 

Ismerkedj meg az új, bársonyosan puha, irizáló selyemporokkal, amikkel könnyedén ragyogóvá varázsolhatod a sminkedet! Használhatod önmagában szemhéj primer felett, vagy feldobhatod vele a már kész szemsminkedet is, ráadásul nedves ecsettel még fényesebb lesz az eredmény! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9314672363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása