#ShockItYourWay
2019. március 07. írta: persica

#ShockItYourWay

Rázd fel saját stílusodat a Wella Shockwaves-zel!

Pörgesd fel stílusodat és emelj szintet a hajformázásban a Wella Shockwaves segítségével!

2019 az őrületesen jó frizuráról szól, mire várnál még? Légy elsők között, akik új imázzsal robbannak be, ledöntik a határokat és ünneplik az egyedi megjelenést!

A Wella Shockwaves ütős újdonságokkal tér vissza. Készülj fel egy sor új, kötelező termékre, amelyek csatlakoznak a Wella Shockwaves portfóliójához és februárban kezdik sikersztorijukat! Rögzítsd, formázd, alakítsd frizurádat, hódíts új külsővel: használd a legmodernebb zselét, agyagot, spray-ket, amelyeket külön arra terveztek, hogy feldobhasd a külsődet. A Wella Shockwaves megold mindent, amikor csak akarod, szóval #RázdFelStílusodat!

„Az új Wella Shockwaves termékcsalád lenyűgöző! Ezek a termékek és a kampány mögött álló koncepció mindent megtestesítenek, amit egy fantasztikus  frizurában keresek: könnyedséget, városi vagányságot - sokoldalúak és egyéniek, anélkül, hogy túl merevek vagy komolyak lennének. A termékeket a Wella Styling szakemberei fejlesztették ki - a minőség és a teljesítmény mellett a design és a megfizethető ár is elsődleges szempont volt. Hét új termék csatlakozik a Wella Shockwaves családhoz és ezekben az újdonságokban az a nagyszerű, hogy egy termék többféle stylinghoz is alkalmazható. Izgatottan várom az emberek reakcióját, amikor használni kezdik ezeket a termékeket és rájönnek, hogy bármilyen stílust megvalósíthatnak vele”- mondja a Wella Shockwaves stylist nagykövete, Michael Douglas.

A Hold On Tight, a Volume, a Frizz Fight és a Texture Design mellett most egy ÚJ, 7 tagú család tagjainak szuperképességeire is számíthatsz. Íme a legújabb, kötelező hajformázó kellékek:

WELLA BOOST IT VOLUME HAJLAKK

Ezzel a hajlakkal akár 24 órán át tartós frizurát készíthetsz magadnak, hiszen természetes hatású ragyogást és remek tartást biztosít a hajadnak. A frizurád mostantól ellenáll a páratartalomnak, az UV sugárzásnak és egész napra megőrzi tartását. A hajlakk könnyen el is távolítható, ragadós filmmaradék nélkül.

WELLA SHOCKWAVES CURLS & WAVES HAJHAB

Nagyszerű dauerolt vagy természetesen göndör hajra - merészséget kölcsönöz, tartós formát, definált fürtöket és a szélsőséges időjárás ellen is ellenáll. Megvédi a hajadat a nedvességtől, amit a fürtök valóban ki nem állhatnak, és bársonyos tapintást ad, amely akár 24 órán át kitart.

WELLA SHOCKWAVES INDIE WAX WAX

Rövidebb haj formázására született, hosszantartó a hatása - nem morzsolódik, ragadós érzetet nem, csak szuperstílusos frizurát hagy maga után.

WELLA SHOCKWAVES MESSY MATT CLAY HAJFORMÁZÓ

Hajformázó agyag, nedves hatás nélküli kócos frizurákhoz. Újraformázható textúrát biztosít, kemény vagy ragadós érzés nélkül. Vele csak a kreativitásod szab határt a frizuraőrületnek.  

WELLA SHOCKWAVES STYLE REFRESH & VOLUME SZÁRAZSAMPON

Egyedi formulával rendelkező, kötelező szuper-kellék: természetes tápiókát tartalmaz, amely rögtön megtisztítja a hajtövet és speciális összetevőjével, a kovasavval, azonnali térfogatnövelést visz véghez. Te meg mintha csak most léptél volna le a filmvászonról.

WELLA SHOCKWAVES STYLING STEEL HAJZSELÉ

4 órán át tartó, fémes csillogást kölcsönöz a hajnak, elsősorban a rövidebb frizurák eszményi szövetségese - egyszerűen kimosható, a hódító hatásra viszont másnap is emlékezni fog mindenki körülötted.

WELLA SHOCKWAVES ULTRA STRONG POWER HOLD HAJZSELÉ

Segítségével kellemes tapintású, sűrűségű és felépítésű frizurát készíthetsz. Nem ragad, nem kelt zsíros hatást és egyszerűen kimosható a hajból. Bármilyen frizuraálmodat valóra váltja.

WELLA SHOCKWAVES ULTRA STRONG POWER HOLD HAJLAKK  

Maximális tartás és stílusosság akár 24 órán keresztül. Vele a haj nem ragad és könnyen kifésülhető. UV sugárzás elleni védelem, nedvességálló képesség és verhetetlen vonzerő. Kell ennél több?

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3214676068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása