K-Beauty!   Fedezd fel a hibátlan bőr titkát!
2019. március 24. írta: persica

K-Beauty! Fedezd fel a hibátlan bőr titkát!

Fedezd fel a koreai nők hibátlan bőrének titkát! A K-Beauty arcmaszkokkal jelentősen fejlesztheted arcápolási rutinodat, hiszen arcod minden részére találsz közöttük egy különleges újdonságot, ennek köszönhetően igazán alaposan és célzottan hidratálhatod vele a bőrödet.

A Sugar Maple hidrogél arcmaszk egy áttetsző, juharcukrot tartalmazó hidrogél formula, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket a sima és ragyogó bőr érdekében. A Cica növény kivonatát tartalmazó fátyolmaszk, nyugtatja és regenerálja a bőrt, így ideális megoldás az igénybe vett, száraz bőrre. A hidrogél Jelly Kiss zselés formulájú ajakmaszk, manukamézzel és nektárral gazdagítva gondoskodik a puha, dús és sima ajkakról, és persze nem mellékesen a vicces szelfiken is nagyon jól mutat. A Gold Panda hidrogél szemmaszk kifejezetten a szem alatti részt hivatott hidratálni, és üde fényt ad a bőrnek. A Golden Mushroom éjszakai arcmaszk, tápláló gombakivonattal segíti simábbá és ragyogóbbá varázsolni az arcbőröd. Nagyszerű befejező lépése lehet az esti szépségápolási rutinodnak. Mindehhez hasznos kiegészítővé válhat a pandás törölköző, amellyel könnyen tisztíthatod a bőröd.

Az AVON-ról

Az Avon több, mint 130 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több, mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6014713825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása