ÖTLETEK AZ IKEA-TÓL!
2019. március 25. írta: persica

ÖTLETEK AZ IKEA-TÓL!

Piknik a város közepén

Szeretnél kikapcsolódni és egy kis időt eltölteni a természetben, de nincs időd arra, hogy valahol vidéken kirándulj? Piknikezz a városban! Keress egy zöld parkot, készíts néhány egyszerű ételt és élvezd az ízélményt, miközben lazítasz és szórakozol. Szegedi Zsófiának, az IKEA Soroksár lakberendezőjének kreatív tippjei most ebben segítenek neked.

Finom ételek és hangulatos tálalás

A piknik központi része az evés. Érdemes olyan ételeket készíteni, amelyek nem csöpögnek vagy kenődnek, így elkerülhetjük, hogy minden maszatos legyen. Egy adag húsgolyó, néhány zöldséges medál remek menü lehet, és persze az édességről se feledkezzünk meg! Nagy sikert arathatunk a saját készítésű fagylaltunkkal, amit egy hűtőtáskában minden gond nélkül magunkkal vihetünk. Érdemes zárható zacskókba csomagolni az összevágott zöldséget, magokat és egyéb szilárd ételeket, így kevesebb helyet foglalnak a kosárban. A többi ételhez pedig válasszunk jól záródó ételtárolót.

Hagyd magad mögött a zajos hétköznapokat!

Megérdemled, hogy kilépj a megszokott kerékvágásból és végre lazíts egy kicsit! Könnyen pihentető hangulatú környezetet varázsolhatsz magadnak a szabadban. A puha strandtörülköző alapkellék, azonban néhány párnával még kényelmesebbé teheted a helyet. LED teamécsesekkel vagy egy napelemes függőlámpával válik igazán meghitté a hangulat. Hunyd be a szemed és hallgasd csendben a madárcsicsergést!

Néha kell egy kis szórakozás

Élvezzük ki, hogy a szabadban tölthetünk pár órát és gyűjtsünk közös emlékeket. Könnyű szabadtéri tornával egyszerre jól érezheted magad és tarthatod fitten a szervezetedet. A kutyások vihetnek magukkal frizbit, így együtt szórakozhatnak és mozoghatnak kedvencükkel. A gyerekes családoknak érdemes játékokkal is készülni, ugrókötéllel, pétanque-kal.

Az Ingka Csoportról

Az Ingka Csoport (INGKA Holding B.V. és az általa irányított gazdálkodó egységek) egyike azon 11 különböző vállalatcsoportnak, amelyek IKEA értékesítési csatornákkal rendelkeznek és ezeket működtetik az Inter IKEA Systems B.V. franchise-megállapodások alapján, 160 000 munkatársat foglalkoztat és a 2018-as pénzügyi évben 4,7 százalékos forgalomnövekedésről számolt be. Az INGKA Csoport három üzletággal rendelkezik: IKEA Retail, Ingka Investments és Ingka Centres. A világ legnagyobb lakberendezési vállalata 367 IKEA áruházat működtet 30 piacon, ezek közül hármat Magyarországon. Az IKEA áruházak a 2018-as pénzügyi évben 838 millió látogatót fogadtak, közülük 6,6 millió látogató tért be a magyar áruházakba, az www.IKEA.com weboldalaira 2,35 milliárdan látogattak el. Az Ingka Csoport az IKEA koncepciója jegyében folytatja működését, ennek megfelelően szebb hétköznapokat igyekszik teremteni az emberek többsége számára, továbbá jól megtervezett, funkcionális lakberendezési termékek széles választékát kínálja olyan alacsony áron, hogy minél több ember számára elérhetők legyenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1814715897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása