Új outlet márka a piacon, érkezik a Fifty
2019. március 26. írta: persica

Új outlet márka a piacon, érkezik a Fifty

Új márkát vezet be Magyarországra a Tendam-csoport, Spanyolország meghatározó divat- és ruhaipari vállalata, amelyhez a Springfield és Women’secret is tartozik. Az első hazai Fifty outlet márkabolt 2019 április elején nyílik a biatorbágyi Premier Outlet Centerben. 

A Fifty az első divatra specializálódott multibrand outlet: nagymértékű leárazásokat kínál olyan minőségi és elismert márkákkal, mint a Women’secret és a Springfield. Emellett megtalálható az üzletlánc saját divatmárkája, a Milano (MLN) is, melyet főleg a modern, városias és elegáns stílus jellemez. A MLN szezonális kollekcióival, az aktuális trendekre reagálva kínál kényelmes és minőségi darabokat, elérhető áron. 

A folyamatos innovációnak és hatékonyságnak köszönhetően a Fifty egyedi vásárlási élményt nyújt az outlet szektorban – ennek is köszönhető több, mint 20 éves sikere. A Tendam-csoporthoz tartozó üzletlánc, Spanyolországban, Portugáliában, Boszniában és Szerbiában már több mint 67 értékesítési ponttal rendelkezik.

Az első magyarországi Fifty a Premier Outlet Center 97-98-as számú üzletében nyílik várhatóan április 1-én (közvetlenül a Puma mellett).

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2714717663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása