A SPRINGFIELD BEMUTATJA A LEGÚJABB „ZERO GRAVITY, 100% FIT” KAMPÁNYÁT
2019. március 30. írta: persica

A SPRINGFIELD BEMUTATJA A LEGÚJABB „ZERO GRAVITY, 100% FIT” KAMPÁNYÁT

A divatmárka elköteleződéséhez hűen tovább folytatja az innovatív farmerirányvonalát a legújabb formamegőrző technológia bevezetésével. A tervezés során a cél az volt, hogy a férfi „Skinny fit” és a női „SCULPT” szabású nadrágok kiemeljék és formálják az alakot. A ZERO GRAVITY, 100% FIT az innovációra helyezi a hangsúlyt, olyan farmerszerkezeteket használva, amelyek rugalmasságot, kényelmet és sokoldalúságot biztosítják egyaránt a férfi és női kollekcióban.  

NŐI: NEW SCULPT 

A 2019-es tavaszi-nyári szezon női farmerkollekciójának fókuszában a „SCULPT” fazon lesz. A szabás a „BODY SHAPE” típussal együtt a nadrágok legújabb generációjának a része: mindkettőre jellemző a flexibilitás és a kényelem, miközben formálják az alakot és kiemelik a fenékrészt, ezzel is komfortos érzetet biztosítva. 

A magas derekú SCULPT farmerok olyan ultra-rugalmas anyagból készülnek, amelyek a tökéletes alakot biztosítják, deformálás nélkül. Ezeket a darabokat arra tervezték, hogy kihangsúlyozzák és megemeljék a test sziluettjét, köszönhetően az alkathoz igazodó láb- és a magasított derékrésznek. A formamegőrző technológiából adódóan a SCULPT farmer megtartja az eredeti szabását, a T400 anyagösszetételnek köszönhetően pedig - amely a tencel szövetet és a pamutot ötvözi - maximális komfortérzet nyújt. 

A BODY SHAPE modell alkotóelemei az ultra-rugalmas szabás, a hatékony emelés és a hasrészt befolyásoló push in & push up hatás. Továbbá a tökéletes lábközi kialakításnak lenyűgöző alakformálási eredménye is van, amelyet támogat a fazon hajlékonysága is.  

FÉRFI: NEW SKINNY 

A folyamatosan változó életritmushoz igazodva a Springfield idén tavasszal és nyáron olyan termékeket mutat be, melyekkel sokkal kényelmesebbé tehetjük a mindennapjainkat. A „BI-STRECH” technológiával készült nadrágok tökéletesen illeszkednek a test alakjához és a mozgásához. 

Innovációként a férfi farmerkollekcióban egy újabb BI-STRETCH fazont mutat be a divatmárka: a NEW SKINNY-t. Ez a technológia olyan meglévő szabástípusokkal dolgozik, mint az 5-zsebes, a slim fit vagy a chino nadrágok. 

A BI-STRECH technológia során az elasztán egyaránt keveredik a lánc és vetülékfonállal, 4-féleképpen-sztreccs szabást létrehozva. A farmer fő jellegzetessége a 360 fokos rugalmasság az elasztánnak és a kialakításnak köszönhetően, így ezek a nadrágok minden testmozgás típushoz képesek alkalmazkodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6214727847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása