ÁPRILISI AVON ÚJDONSÁGOK
2019. március 30. írta: persica

ÁPRILISI AVON ÚJDONSÁGOK

Tavaszi illatok, színek...

Anew C-vitaminos szérum. A ragyogó arcbőrért! 

A C-vitamint szervezetünk nem képes saját maga előállítani, így azt megfelelő táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel és bőrápoló készítmények segítségével tudjuk biztosítani számára. A C-vitamin kiváló antioxidáns, bőrünk nélkülözhetetlen tápláléka is egyben, hiszen fokozza annak ragyogását, serkenti a kollagéntermelést, elhalványítja a pigmentfoltokat és megvédi bőrünket a szabadgyökökkel szemben, amelyek a bőröregedés egyik legfőbb okozói.

Az új AVON Anew C-vitaminos szérum garantálja a termék hatékonyságát, az első csepptől az utolsóig. A szérum mindennapos használatával napi 1 narancs tartalmának megfelelő C-vitamin mennyiséget juttathatunk a bőrünkbe. A szérum egyszerű és azonnali megoldás minden bőrtípus és minden korosztály számára, valamint könnyen és gyorsan beszívódik. Fiatalosabb megjelenést, simaságot kölcsönöz és javítja a bőr szerkezetét. A használata egyszerű, masszírozzunk 1-2 csepp szérumot a megtisztított arcbőrünkbe minden reggel, az arckrém használata előtt. 

AVON Petit Attitude Floret kölni. Az álmaink illata! 

Hagyjuk szárnyalni a lelkünket és kövessük az álmainkat az új AVON Petit Attitude Floret kölnivel, ahol a kislányos báj egyetlen illatban van megfogalmazva, az édes körte, gerbera és pézsma meleg akkordjaival. 

AVON Black Suede Leather kölni. A szenvedélyesség megtestesítője! 

Megérkezett az AVON legújabb férfi illata, amely egy üvegben hozza el nekünk a szenvedélyességet és a vonzalmat. Viselésével könnyen elsajátíthatjuk ezeket a tulajdonságokat és azonnal magabiztosnak érezhetjük magunkat. Ellenállhatatlan illatkompozíció, amelynek érzéki fűszerességét a gyömbér adja, a szívillatban csábító, különleges dohányvirág akkordja pedig a bőrhatású alapillatban teljesedik ki. 

AVON True arcpirosító gyöngyök. Gyöngyökbe zárt ragyogás 

Az AVON legendás sminkgyöngyei most megújult formában érkeznek hozzánk! A 2 az 1-ben pirosító és bronzosító egyetlen lépésben hozza el nekünk a természetesen ragyogó arcbőrt. A rózsaszín és barna sminkgyöngyök tökéletesen összeolvadva adnak mesés csillogást a bőrünknek, valamint biztosítanak építhető és természetes hatású fedést. A három új, ragyogó árnyalatának köszönhetően pedig biztosan megtaláljuk az arcunkhoz megfelelő és szépségünket kiemelő tónust. 

AVON Sminkecsetek. Professzionális sminkstúdió 

Az új, multifunkciós AVON sminkecset abban nyújt segítséget, hogy a sminkeléshez minden fontos eszköz azonnal kéznél legyen. A 4 az 1-ben sminkecset a szemre és az ajkakra specializálódott, a satírozó szivacs és a szemhéjpúder ecset segítségével a szemünkön könnyen eldolgozhatjuk a szemfestéket, míg a rúzsecsettel egyszerűen vihetjük fel az ajakrúzsainkat. A szemhéjtus, de szemöldökformázónak is használható ecset pedig hozzájárul, hogy szép tusvonalat húzzunk vagy épp a szemöldökformázást sajátítsuk el vele. A 2 az 1-ben sminkecset szivacsos részével tökéletesen eldolgozhatjuk az alapozót és a korrektort, míg a másik végével egyenletesen vihetjük fel a bronzosítót és a púdert.

AVON Avengers termékcsalád. Kalandra fel! 

Eddig a Jégvarázs termékcsalád hódította meg a kis Hercegnők szívét, most viszont a kis Szuperhősök részére érkezett meg az AVON új termékcsaládja, az Avengers. Az Avengers kölni egy frissítő illat citrusokkal és üde, tengeri fuvallatot idéző akkordokkal, amelynek viselésével könnyedén olyan szuperhőssé válhatunk, mint Amerika Kapitány, de az Avengers tusfürdőt használva felidézhetjük, milyen is lenne, ha a Vasember erejével bírnánk, míg az Avengers 2 az 1-ben sampon és balzsam úgy veszi fel a harcot hajunk egészségéért, mint Pókember a bűnözök ellen. 

AVON Naturals Rózsaszín grépfrút és sárgabarack termékcsalád. Gyümölcsös kényeztetés 

A tavaszi citrus őrület megérkezett az AVON kínálatába. Kényeztessük magunkat friss gyümölcsös újdonságokkal, amelyek elrepítenek egy egzotikus álomvilágba. A bőrpuhító testradír bársonyosan simává varázsolja a bőrünket, miközben élénkít és felfrissít bennünket. Az illatosított testpermet friss, finoman illatos bőrt kölcsönöz számunkra, hogy bármikor magunkon érezhessük ezt az érzéki és üde aromát. A hidratáló testápoló pedig kondicionálja, hidratálja és bársonyosan puhává varázsolja a bőrünket. 

AVON Senses Sunkissed Moments tusfürdő. Narancsos hidratálás! 

A gyümölcsös hidratálás érzését hozza el a Senses Sunkissed Moments tusfürdő, amely felidézi a legszebb emlékeinket és távoli helyekre repít el bennünket minden zuhanyzás alkalmával, miközben hidratálja és kíméletesen tisztítja a bőrünket, mindazonáltal nem szárítja azt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6914727785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása