Fedezzük fel a hibátlan bőr titkát!
2019. április 03. írta: persica

Fedezzük fel a hibátlan bőr titkát!

K-Beauty

Ha ragyogó és szép bőrről beszélünk, akkor szinte az elsők között Korea juthat az eszünkbe. Ez nem csoda, hiszen ha bőrápolásról van szó, Dél-Korea csaknem 12 évvel jár előrébb, mint a világ többi része. Éppen ezért az AVON egészen a félszigetig utazott, hogy a legfontosabb koreai összetevők inspirálta termékcsaládot alkossa meg az egyik legnevesebb koreai gyártóval közösen. Melyek ezek? Az AVON szépségszakértői most megosztják velünk azokat a különleges alkotóelemeket, amelyeknek köszönhetően gyönyörűbb, egészségesebb és Instagram kész bőrünk lehet!

A koreai nőknek messze földön híres, gyönyörű és áhított bőrük van. Ennek a titka pedig nem más, mint a rendszeres, mindennapos gondoskodás és alapos hidratálás, illetve azoknak az összetevőknek a használata, amelyeket már őseik is kipróbáltak és alkalmaztak. Ismerjük meg most közelebbről, hogy melyek ezek:

Juharcukor - A juharcukor antioxidánsként viselkedik, tehát védelmet nyújt a szabadgyökök és környezeti ártalmak ellen, éppen ezért nagyszerű öregedésgátló. Táplálja a bőrt, valamint segít a szarkalábak és a finom ráncok eltüntetésében. A K-Beauty Sugar Maple hidrogél arcmaszk is juharcukrot tartalmaz, amely egy természetes alfa-hidroxid forrás. Ennek köszönhetően segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, hogy sima és ragyogó bőrünk lehessen. A maszk két részből áll, hogy jobban illeszkedjen az arcunkon.

Ázsiai gázló kivonat (Cica növény) - A Cica, más néven ázsiai gázló egy Madagaszkáron és Ázsiában honos apró, szétterülő, legyező alakú, fogazott szélű leveleiről megismerhető trópusi növény, amely számos jótékony hatással bír: fokozza a kollagénszintézist, növeli a bőr rugalmasságát, javítja a vérellátását, mindemellett baktériumölő hatású. Éppen ezért, az ázsiai gázlóból készített pakolások kiválóan alkalmazhatóak bőrsérülések, hegek, narancsbőr és pikkelysömör kezelésére. A K-Beauty Cica növény fátyolmaszk is ezt a különleges összetevőt hívta segítségül, amely nyugtatja, regenerálja, valamint feltölti a bőrt, amely utána ragyogóbbá válhat. Ideális száraz, igénybe vett bőrre.

Manukaméz - A manukaméz egy évszázadok óta ismert gyógyító mézfajta, amely antibakteriális, antimikrobiális, antivirális, antioxidáns, antiszeptikus, gyulladásgátló, gombaölő és immunerősítő hatású. Tökéletes orvosság, amely megoldja a legmakacsabb bőrproblémákat is. A pattanások esetében, a manukaméz csökkenti a bőr kipirosodását, eltávolítja a foltokat és tisztítja a pórusokat. A K-Beauty Jelly Kiss zselés ajakmaszk hidrogél formulájú dúsító, zselés ajakmaszk, amely manukamézzel és nektárral van dúsítva, így segít, hogy ajkaink néhány perc alatt mennyeien puhák és simák legyenek. 

Gomba kivonat - Az éjszakai hidratálás különösen fontos, hiszen ilyenkor tud a legjobban regenerálódni a bőrünk. Töltsünk ragyogást és hidratálást a bőrünkbe. A gomba kivonat segít simábbá és ragyogóbbá varázsolni a bőrünket, valamint energizáló hatása is van. A Golden Mushroom éjszakai arcmaszk egy hidratáló és krémes arcpakolás, amelyben megtalálható ez az összetevő, így az alkalmazásával ezt a hatást nyújthatja a bőrünk számára. Tökéletes befejező lépése lehet az esti szépségápolási rutinunknak.

Aranygyöngyök – A fényben szikrázó aranygyöngyök a fáradt tekintet egyik leghatásosabb ellenszerei. Hűtsük le és nyugtassuk a szemkörnyékünket a K-Beauty Gold Panda hidrogél szemmaszk egyedülálló hidrogél-formulával, amely hialuronsavat és aranygyöngyöket tartalmaz. Bőrmegújító és nyugtató hatása mellett, szinte azonnal nedvességgel tölti fel a szemkörnyéket és arany csillogást kölcsönöz. Annak érdekében, hogy még hatékonyabb legyen, érdemes hűtőszekrényben tárolni a használat előtt.

A K-Beauty arcmaszkokkal jelentősen fejleszthetjük arcápolási rutinunkat, hiszen arcunk minden részére találunk közöttük egy különleges újdonságot, ennek köszönhetően igazán alaposan és célzottan hidratálhatjuk vele bőrünket.

K-Beauty arcápolási ruitn - 7 tipp a szép bőrért

Tisztítás – Az arcápolás egyik alapja az alapos tisztítás. Távolítsuk el a sminket az arcunkról, majd bő vízzel és a bőrtípusunknak megfelelő arctisztítóval mossuk meg azt.

A 10 másodperces szabály – A hidratáló krémet alaposan, 10 másodpercen keresztül masszírozzuk arcbőrünkbe. Ezt érdemes fürdést követően tennünk, hiszen ilyenkor nyitottak a pórusok, ezáltal a krém gyorsabban beszívódik és mélyebbre jut.

Masszírozás forró törölközővel - Tegyünk csodát az arcunkkal 15 perc alatt! Áztassunk forró vízbe egy törölközőt, majd 15 percen át masszírozzuk vele az arcunkat. Ez a folyamat serkenti a vérkeringést, tágítja a pórusokat és így segít a bőrnek lélegezni.

Használjunk arcmaszkokat! - A koreai nők általában tradicionális hatóanyagokat tartalmazó arcmaszkokat használnak, amelyek már az őseiknek is beváltak. Hetente kétszer helyeznek fel maszkot, amely nem csupán tisztítja, hanem szépíti is azt. Válasszunk például gázló kivonatot tartalmazó maszkot, amely nyugtatja, hidratálja és táplálja az arcbőrünket, vagy juharcukrot tartalmazót, amely már 10 perc alatt hidratálja és visszaadja bőrünk természetes ragyogását.

Fordítsunk külön figyelmet a szemkörnyékünkre is! – A szemkörnyék vékony bőre különös gondoskodást igényel, hiszen ez az a terület, ahol először jelennek meg a ráncok arcunkon. Éppen ezért használjunk hialuronsavas és aranygyöngyöt tartalmazó szemmaszkot, amely szinte azonnal hidratálja a bőrt, illetve aranylóan csillogó hatást is biztosít. Ugyanakkor ügyeljünk a szemkörnyékápolók helyes felvitelére is – gyengéden, körkörös mozdulatokkal kintről befele masszírozzuk be azt.

Ne feledkezzünk meg az ajkainkról sem! - Az ajakmaszkok nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy ajkaink megőrizzék lágyságukat, valamint meggátolják, hogy kirepedezzen. Használjunk manukamézet és lédús barackot tartalmazó ajakmaszkot, amelyek hidratálják és dús hatást biztosítanak ajkainknak.

Használjuk ki az éjszakákat is! – Bőrünk éjjel regenerálódik, így lefekvés előtt érdemes egy erősebb anti-aging hatású arcápolót beiktatnunk rutinunkba. Próbáljunk ki például egy gomba kivonatot tartalmazó éjszakai arcmaszkot. A gombában található kojisav halványítja a pigmentfoltokat és a bőr elszíneződéseit.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr514737403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása