Hamarosan itt a fürdőruha-szezon: megérkezett a Women’secret nyári kollekciója
2019. április 03. írta: persica

Hamarosan itt a fürdőruha-szezon: megérkezett a Women’secret nyári kollekciója

Egy hónap és kezdődik a strandszezon, így megérkeztek az üzletekbe a Women’secret első idei fürdőruhái is.A legújabb trendek között megtalálhatjuk a trópusi ihletésű mintákat, az élénk színeket és a kifordítható fazonokat. 

RESORT

Ebben a kollekcióban a Women'secret akvarell hatású, trópusi mintákkal díszített, időtlen és sokoldalú darabokat mutat be. A kiegészítő részletek – köztük a fonatok és a gyantából készült gyöngyök – is fontos szerephez jutnak: elegáns és szofisztikált megjelenést kölcsönöznek, amely tökéletesen illik az első idei napsugarakhoz.

Emellett a márka kollekciójában megtalálhatjuk az állatmintás fürdőruhákat, melyek minden összeállításhoz egyedi, merész külsőt biztosítanak. 

SUPERSOLIDS

A Women'secret SUPERSOLIDS kollekciójában telített színekkel, erőteljes formákkal és kulcsmotívumokkal - mint például egyenes vonalú kivágással vagy folytonos merevítéssel – díszített fürdőruhákkal teszi teljessé kínálatát.

A divatmárkánál egyaránt megtalálhatjuk a kifordítható egybe- és kétrészes fürdőruhákat: így egy fazonnal két, különböző stílus mutathatunk be, a legtöbbet kihozva a darabokból.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr314737427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása