Megvannak a 2019-es Man of the Year nyertesei
2019. április 13. írta: persica

Megvannak a 2019-es Man of the Year nyertesei

Lukács László vehette át az Év Ikonjának járó elismerést a Playboy Man of the Yearen, de díjat kapott Liu Shaolin Sándor, Fehérvári Gábor Alfréd, Rácz Jenő, valamint Abosi Barni is. A gálán a leginspirálóbb múzsát is díjazták: Rubint Réka örülhetett a győzelemnek.

A budapesti Metro Club Theatre adott otthont a hatodik alkalommal megrendezett Playboy Man of the Year díjátadónak. Idén is az olvasók szavazhattak kedvenceikre hat kategóriában, összesen több mint 100 000 voks érkezett.

A szavazók döntése alapján az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor nyerte el az Év Sportolójának járó elismerést. A visszatérő Ikon kategóriában a legtöbb szavazatot az idén harmincéves Tankcsapda frontembere, Lukács László kapta.

Az Év Előadóművészének járó díjnak az énekes Fehérvári Gábor Alfréd Freddie örülhetett. Az Év Alkotójának járó szobrocskát Rácz Jenő, a világszinten sikereket elérő és nemrégiben hazaköltöző sztárséf nyerte meg.

Az influencerek között, az egyik legsikeresebb hazai YouTuber, Abosi Barni lett az olvasók kedvence, a fiatal fiú csatornáját már több mint 550 ezren követik a videómegosztón. A férfi példaképek mellett minden évben egy-egy hölgyet is díjaz a magazin. Idén Rubint Réka vehette át a leginspirálóbb múzsának járó elismerést.

A Playboy Man of the Year gála háziasszonya Mádai Vivien, házigazdája pedig Bus István, a Playboy főszerkesztője volt. A győztesek mellett pedig többek között Király Linda, Cinthya Dictator, Iszak Eszti, Nagy Alexa, Dallos Bogi, Wolf Eszter, Görgényi Fruzsi, Polyák Lilla, Cserpes Laura, Király Viktor, Diaz, Fluor Tomi, Tokár Tomi, Gömöri András Máté, Kammerer Zoltán, Vastag Csaba és Bánki Beni is a gálán bulizott.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2614762192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása