Fedezzük fel a május rejtelmeit!
2019. május 05. írta: persica

Fedezzük fel a május rejtelmeit!

Lépjünk be együtt az AVON újdonságainak színpompás világába.

Eljött a május, amikor a nap még ragyogóbban süt, az időjárás pedig még kellemesebb. Egyre több időt töltünk a szabad levegőn és ülünk ki barátainkkal a májusi estéken. De nem csak a szikrázó nap és a kellemes esték jelzik a nyár közeledtét, hanem a káprázatosan vibráló színek és illatok, amelyek az AVON májusi újdonságait jellemzik. Megtalálhatjuk köztük a hozzánk leginkább illő tűzpiros ajakrúzst, fürödhetünk a virágok és egzotikus gyümölcsök tengerében, elsajátíthatjuk a szemöldökformázás fortélyait, de antioxidáns szeánsszal is kényeztethetjük bőrünket. 

AVON Rare Flowers Night Orchid parfüm. A virágzó luxus illata:

Viruljunk ki, mint a legfenségesebb virágok! Engedjük, hogy a fekete orchidea, az érzéki gardénia, az egzotikus keserű narancs és a lágy vanília titokzatos eleganciája elvarázsoljon bennünket, amelyek esszenciája az új Rare Flowers Night Orchid parfümben teljesedik ki. 

AVON Surreal Island parfüm. Mesés illat:

Az új AVON Surreal Island parfüm mesés illatával most elrepülhetünk álmaink szigetére. A vibráló, egzotikus kölni, a piros gyümölcsök az érzéki jázmin és bazsarózsa elegyével, valamint a melegséget árasztó tonkabab krémes-mandulás alapillatával alkot tökéletes egyensúlyt. 

AVON Individual Blue Sunset kölni. Az alkony illata:

Élvezzük a vízparton töltött időt az alkony fényeiben. Az új Individual Blue Sunset kölni illatával mindig azt érezhetjük, mintha a tengerparton sétálnánk, hiszen ez a vizes és friss illat azt a pillanatot idézi fel, mikor a nap utolsó sugarai alábuknak az óceánba. Ez az eszencia a kék lagúna frissítő akkordját vegyíti citrusos aromákkal, fás illatjegyekkel és ámbrával. 

AVON Luxe ajakrúzs a teltebb ajkakért. A dús ajkakért:

A kellemes tavaszi estéken egyre több szabadtéri programot szervezünk, amikor kiülhetünk és elmerülhetünk a szép időben. Az új Luxe ajakrúzsnak köszönhetően a május esti eseményeken mindig más színben pompázhatnak az ajkaink. A benne található selyemkivonat intenzív színt, valamint bársonyos és hidratált érzést ad, a rúzs különleges kollagénfokozó belső része pedig dús hatást kölcsönöz ajkainknak. 

AVON True vastag krémes szemceruza. Krémes élvezet:

Mi lenne, ha ezentúl egy termékkel készíthetnénk el az egész szemsminkünket? Az új AVON True vastag krémes szemceruza képes erre, ugyanis használhatjuk szemceruzaként, kontúrozáshoz vagy szemhéjfestékként is. Tartós, csillogó színekben érhető el. 

AVON Planet Spa Greek Seas fátyolmaszk algakivonattal. Multimaszkoló szeánsz:

Kényeztessük arcbőrünket fátyolmaszkkal, hogy még üdébb bőrünk lehessen. Az új Planet Spa Greek fátyolmaszk algakivonattal dúsított formula, amely azonnali hatást nyújt. Könnyen használható és igazán trendinek számít a szépségápolásban. A fátyolmaszk hidratál, mindemellett kipihent külsőt kölcsönöz, és egyúttal gondoskodik a bőr simaságáról is. 

AVON Anew Platinum Precious Metal arcpakolás. Ezüst őrület:

Az új Anew Platinum Precious Metal arcpakolás gazdag összetétel valódi platinakivonattal és mélyhidratáló hialuronsavval, amely segít felfedni bőrünk fiatalos ragyogását, erősíti a bőrt, simább és puhább tapintást kölcsönöz és hozzájárul a bőr nedvességszintjének helyreállításához. A használata egyszerű, egyenletes rétegben vigyük fel a megtisztított arcunkra és a nyakunkra, majd hagyjuk hatni 15 percig és öblítsük le langyos vízzel. 

AVON Planet Spa termékcsalád antioxidánsokkal. Antioxidáns szeánsz:

Holisztikus spa rituálé arcra, hajra és testre! Az új Planet Spa termékcsalád igazán tökéletes választás lehet, mellyel könnyedén otthon is kellemes wellness hangulatot teremthetünk. A Planet Spa testápoló balzsam puhítja és hidratálja a bőrt és segít enyhíteni a szárazság okozta kellemetlen tüneteket. A Hűsítő arcmaszk antioxidánsokkal veszi fel a harcot a szabad gyökök elleni küzdelemben, valamint tisztítja és frissíti a bőrt, továbbá segít halványítani a finom ráncokat. A Hidratáló éjszakai krém hozzájárul, hogy bőrünk egyenletesebbé és fiatalosabb megjelenésűvé váljon. A Planet Spa Hajpakolás táplálja a hajunkat a tövektől egészen a hajvégekig, javít a töredezett haj állapotán, mélyen hidratálja és könnyebben kifésülhetővé varázsolja a tincseinket.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1214809226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása