Áradjon a pozitív energia! 5+1 tipp az energikus mindennapokért
2019. május 11. írta: persica

Áradjon a pozitív energia! 5+1 tipp az energikus mindennapokért

5+1 módszer, hogy a hétköznapok energikusabbak/pozitívabbak legyenek

Nem is gondolnánk, mennyi apró, de különleges élmény segíthet abban, hogy pozitívabban lássuk a világot magunk körül, és energikusabban éljük az életünket – és ezzel másokat is feltöltsünk. Egy izgalmas workshop, egy pörgős playlist, vagy éppen egy látogatás a barátainkkal valamelyik menő trambulinparkban mind segíthet, hogy energiával feltankolva vágjunk neki a mindennapoknak. És még sok más is: íme a Coca-Cola Energy 5+1 tippje arra, hogyan áradjon a pozitív energia.

Mosolyogjunk!

A mosoly erősíti az immunrendszert és ragadós is: pszichológiai kutatások igazolták, hogy ha mosolyra húzod a szádat, beindul a szervezetedben az endorfin és szerotonin hormonok termelődése, a stresszhormonok pedig csökkenek. Ez persze nem mindig megy könnyen, de ha - akár csak kisebb – kellemes dolgokra gondolunk, akkor természetes lesz. A mosolyunk, a pozitív hozzáállásunk pedig környezetünknek is segít, mert a jókedv könnyen terjed!

Keressük pozitív emberek társaságát!

Ahelyett, hogy a folyton panaszkodó, mindenben csak a rosszat látó ismerőseinkkel töltenénk az időnket, inkább keressük azoknak a társaságát, akik inspirálnak, és energiával töltenek fel. A hatás kölcsönös, a szinergia meglepően intenzív lesz!

Tanuljunk meg valami újat!

Twerk tanfolyam, bal agyféltekés kurzus, kezdő tanfolyam egy különleges nyelvre: az új impulzusok kimozdítanak a megszokásból, és segítenek, hogy a világot szebbnek, izgalmasabbnak lássuk, és mást is arra buzdítsunk, csatlakozzanak az új hobbinkhoz!

Állítsunk össze egy energikus playlistet!

Válogassuk össze a kedvenc pörgős számainkat, tekerjük fel a hangerőt, és énekeljük – sőt, táncoljuk ki magunkból a feszültséget, és hagyjuk, hogy átjárjon a zene! De ha éppen másnak a zenei válogatását halljuk, akár egy hangos fülhallgatóból, akár egy letekert ablakú autóból, netán a szomszédtól a vékony falakon keresztül, a bosszankodás helyett a másik playlistjére is felszabadító lehet rácsatlakoznunk!

Ugráljunk!

Egyre több trambulinpark nyitja meg kapuit, ahol az óriási ugrálóasztalokon újra gyereknek érezhetjük magunkat. Ki ne hagyjuk az élményt, elképesztő energiabomba - minél többen vagyunk együtt, annál nagyobbat „robban”!

+1: Bontsunk fel egy Coca-Cola Energy-t!

A Coca-Cola Energy az egyetlen energiaital nagyszerű Coca-Cola ízvilággal, mely áprilistól elérhető Magyarországon, akár cukormentes változatban is, és segít, hogy napunkat átjárja a pozitív energia!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9414821014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása