BVLGARI OMNIA COLLECTION
2019. május 11. írta: persica

BVLGARI OMNIA COLLECTION

A BVLGARI BEMUTATJA #CHOOSEYOURTREAT

Idén tavasszal a Bvlgari bemutatja új, izgalmas kampányát a #CHOOSEYOURTREAT”-et, melyben az igazi Omnia illat kényeztetésre invitálja a hölgyeket a világ minden részéről. Az olasz édesség és fagylalt iránti szeretet inspirálta új kollekcióban a Bvlgari egy olyan tömény, római gyönyört álmodott meg, ahol az Omnia illatok édessége, ragyogása és bon-bon formájú csomagolása tökéletesen beleolvad a színkavalkádos sütemények környezetébe. A lédús grapefruit és gránátalma gazdagsága, a porhanyós rózsa és a fenséges vanília belégzése provokálja csak igazán az érzékeket. 

A Bvlgari Omnia Kollekciója csak korlátozott ideig elérhető az üzletekben. Meggyőződésünk, hogy a cukrászda és a parfüméria kombinációja egy igazán különleges élményt nyújt az érdeklődőknek.

A kampány

Ez az élménydús illat bevezetés a #CHOOSEYOURTREAT kampányban elevenedik meg, mely debütál a @bulgariparfums oldalon.

Az Omnia Kollekció játékosságát a jégkása, a fagylalt, a torta tartó állvány és csillogó cukorkás pohár adja. Az élénk színű fotók és videók energikus jazz dallamokkal garantálják az Instagram és a Social Media eléréseket, inspirálva a fogyasztókat arra, hogy ők is vásárolják meg a termékeket és használják a #CHOOSEYOURTREAT hashtaget. Minden poszt, megosztás és like egyetlen következtetést von maga után: az Omnia illat maradéktalan élvezete egy tiszta, tagadhatatlan öröm.

A limitált kiadású Omnia Kollekció termékei

Omnia Crystalline, amely a ropogós Ázsiai nashi körte jegyekkel ellátott gyümölcsös, frissítő illat. Az Omnia Crystalline sokoldalú, mint egy kristály - különböző illatok egyesülnek benne, létrehozva egy csodás, eredeti esszenciát.

A nyár zamata – sugárzó és színes, akár a korall; folyékony, akár a víz, melyben él; légies, mint a szirmok és érő virágok illata – a Bvlgari Omnia Coral üvegébe lepárolva. Az Omnia Coral, üde, hibiszkuszos jegyei egy kis gránátalmával vannak megbolondítva. Egy színekben gazdag illatélmény, mely felpezsdíti az érzékeket.

Az Omnia Pink Sapphire egy pezsdítő, szeszélyes illat, pont olyan napsütéses hangulatot kelt, mint a nevét is adó pink szín. Az Omnia Pink Sapphire a pomeló, gránátalma és frangipáni virág vibráló keverékével lesz csillogóan izgalmas.

Omnia Amethyste, melyben a rózsa és írisz áztatta virágos jegyek dominálnak.

Mindegyik Omnia kollekciós illat 65 ml-es üvegben és egy elegáns, izgalmas limitált kiadású dobozban érkezik. Ha bármelyik is megragadta a fantáziádat, #CHOOSEYOURTREAT, gyere vissza a többiért is, mielőtt az édes, limitált kiadású illatok mind elfogynak.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2914821136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása