CRINKLE kollekció a Calzedoniától
2019. május 11. írta: persica

CRINKLE kollekció a Calzedoniától

2019 egyik nagy újdonsága a gyűrt hatású anyag. Ez az anyag puha és sűrűn redőzött, dombornyomott megjelenése apró hullám mintát eredményez. A Crinkle Kollekció 5 színben érhető el, melyek a 80-as – 90-es évek popkultúráját idézik: narancssárga, türkiz, lila és a tradícionális kék és piros. 

Az alábbi fazonokat a márka kifejezetten a Crinkle Kollekcióhoz fejlesztette ki: 4 bikini felső és 4 bikini also, 2 különböző egyrészes fazonnal, melyek a lila és narancssárga színben érhetőek el. 

szivacs nélküli csík fazon, mely természetes hatást kölcsönöz minimal és trendi háromszög fazon mély V-kivágással kivehető szivacsos háromszög fokozatosan bélelt push-up fazon 80-as évek brazil fazonú alsója, kötelező darabja a szezonnak egyrészes fürdőruhák két különböző fazonban és színben, minimál stílusban, vékony pántokkal, melyek puha anyagból készültek a kényelem érdekében és mély kivágással, hogy napozáshoz is ideális legyen 

ÚJ MINIMÁL 

A legnagyobb trend a következő szezonra az egyszerű fazon egyedi és különleges megoldásokkal, mint egy-egy váratlan kivágás, arany karikák, csomók és különleges anyagok, melyek érdekessé teszik a bikinit. A kollekció csillogós, fényes  valamint olyan háromdimenziós anyagokkal gazdagított, mint a bordázott, hurkolt vagy éppen a gyűrt hatású. A legdivatosabb szabások az egyenes csík fazon, melyhez széles pant kapcsolható, a háromszög és a fehérneműk világát idéző, nagy visszatérő balkonett fazon. Az alsókat illetően nagyon sok variációt kínál a kollekció: magas derekú, ami folytatja sikereit ebben a szezonban is, a normál also vagy épp a kedvelt brazil fazon.

NEON 

A neon trend egyenesen a 80-as évekből tér vissza: élénk színek, sportos modellek egy igazán kirobbanó nyárhoz. 

BALKONETT. 

Az új merevítős balkonett. Újdonságát a különböző kivágások és a mély dekoltázs rész adja, ami egyben egy egyszerű mégis nagyon üde hatást kölcsönöz. Az új balkonett nem szivacsos, de van merevítője, ami tartest biztosít, a pántok variálhatóak és hátul akár masnira köthetőek, így mindenki magára tudja alakítani. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2114821072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása