VISSZATÉRTEK
2019. május 11. írta: persica

VISSZATÉRTEK

Invictus & Olympéa életre kel a legenda

Adott két természetfeletti lény. Akiket bőkezűen megáldott a természet. Invictus, a SZUPERHŐS Olympéa a SZUPER-ISTENNŐ Egy olyan nő, akivel számolni kell. A férfi hobbija a győzelem. Mindennél jobban vágynak arra, hogy közösen küzdjenek meg a kihívásokkal.

Perzselő sivatagi forróság és barátságtalan terep. Invictus és Olympéa átkelnek a sivatagon az új világ felé. MINDENKI ELLENÜK VAN. A nyomukban egy száguldó vad horda. Felbőgnek a motorok, Invictus nagyobb sebességre kapcsol, csatlakozik hozzá Amazon társa. Csapdák, látványos száguldás, akárcsak egy mozifilmben. Gigászi küzdelem… Hőseinknek az ellencsapás gyerekjáték.

Invictus és Olympéa most szerepelnek először együtt, és együtt győzedelmeskednek.

Ketten kellenek a győzelemhez. A diadal kivívásában az istennő is fontos szerepet játszik.  Köszönet nektek Nőknek, köszönet Olympéának…Emancipáció, amely tettekben nyilvánul meg. Nincs szükség másodhegedűs szerepre.

A mi istennőnk számára ez nyilvánvaló, nem véletlenül hagyta el az Olümposzt. A győzelem édes íze.

Invictus büszkén mutatja fel a megszerzett trófeát.

Olympéa dicsfényben tündököl. Csípőre tett kézzel pózol metál miniruhájában, amely 1966-os eredeti darab. Rabanne stílusú hősnő egy hódító bőrébe bújva. Félig Barbarella, félig Françoise Hardy.  Nagyon PACO.

Invictus & Olympéa legend, a Paco Rabanne új illatai.

Mindannyian tudjuk, hogy hősök születnek és múlnak el, de a mítoszok ÖRÖKKÉ ÉLNEK, elpusztíthatatlanok. Szembeszállni a perzselő sivatagi forrósággal és legyőzni az ellenséget. Próbáld ki te is a végső kihívást! Legyél te is a LEGENDA része!

Invictus Legend  

Domitille Michalon-Bertier (IFF) nevével fémjelzett illat, amelynek megalkotásában Nicolas Beaulieu is közreműködött.

Az Invictus új változata, amely a megőrzi a főbb ismertetőjegyek egy részét: férfiasság, izgalom, üde érzékiség, és a jól ismert jegyek: babér, grapefruit és guajakfa. Az Invictus Legend egy hűvös, fás-erdős jellegű illat, amelynek alapját ámbra és tengeri-fás jegyek kiegyensúlyozott viadala jellemzi. Frissítő permet, amely sistereg a forró homokon.  Fás-fűszeres, tüzes intenzitás.  

SZOLÁRIS KÜZDELEM  

Laza fonák.

Kezd forrósodni a hangulat. Fémes muskátli, zöldesen izzó babér és sós grapefruit. Határozottan kontrasztos aromás frissesség, fűszeres izzással. Meleg-erőteljes fás jegyek. Feltámad a forró szél.  A guajakfa és a vörös ámbra forgószélként söpör végig az illaton. Méz-mézsör. Testet-lelket felüdítő.

Olympéa Legend

Az Olympéa Legend szülőatyja Loc Dong (IFF), a nevéhez fűződik az Olympéa illat is. Pillantás a múltba. Olympéa (2015) fehér akvatikus virágcsokor érzéki sós-vaníliás alapon. Az új illat őrzi az eredeti Olympéa ismertetőjegyeit: üde és érzéki kettős jelleg; vanília, gyömbérvirág, és a jól ismert sós akkord. Az új illatkompozíció keleties jellegű, melegebb hatású, ragyogóbb virágos jegyekkel, a sivatag visszhangja. Egy különleges kettős akkord valódi technikai kihívást jelentett: a lila sárgabarack és a zamatos szilva sós kristályokkal keveredik, ezáltal még intenzívebb a vanília ellenállhatatlan vonzása.

Virágos délibáb. Gyömbérvirág: fehér, de fűszeres. Újabb virág. A sivatagból. Frissítő zöld akkordok. Nyugtató ámbra, puha homok, és a napfény ragyogása. Gyümölcsös-sós rabul ejtő jegy: A vanília körülölelő, vibráló energiája. Zamatos szilva. Tonkabab, mandulára emlékeztet. Aprólékos részletek, valódi gyönyörűség. Lenyűgöző.

Invictus Legend

Amikor eltökélten hajtasz a győzelemre, mi lesz a jutalmad? Egy TRÓFEA. Az Invictus trófea, győzelemre kalibrálva: lakkozott üveg, impozáns fém talapzat. A győztes hős díja. Elpusztíthatatlan. A színe? Az éjkék árnyalatai. Legendának készült. Impozáns, akár a győzelem.

Olympéa Legend

Milyen sors rendeltetett a nőknek? DICSŐSÉG - Olympéa szerint. Kör alakú illatüveg méltóan elegáns talapzaton. Szemet gyönyörködtető és kívánatos. Bronz babérlevelekkel ékesítve. A rózsaszín árnyalataiban pompázik az izzó NAPSUGARAK hevével. Gyönyörű fehér virág.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2414821088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása