3 helyzet, amikor a legjobb választás egy pólóing
2019. május 21. írta: persica

3 helyzet, amikor a legjobb választás egy pólóing

SPRINGFIELD

A nyár közeledtével nehéz megtalálni azokat a darabokat, amelyek egyszerre stílusosak, komfortosak és egyaránt megfelelőek a kánikulában és a hűtött irodában. Egy pólóinggel azonban nem kell lemondani a sportos eleganciáról: a Springfield most segít, hogy minden helyzetben könnyedén kiválaszthassuk az ideális felsőt. 

Hétköznapi elegancia 

A dolgos hétköznapokhoz tökéletes illik a visszafogott, egyszínű pólóing, amely nem hivalkodó, mégis nyáriasan elegánsan kinézetet biztosít az irodába. A Springfield széles választékában könnyedén megtalálhatjuk a munkahelyünkhöz és hangulatunkhoz egyaránt passzoló darabot: a melegebb színekben, például sárgában vagy pirosban energikusnak tűnhetünk, míg egy hidegebb kék árnyalatú pólóing eleganciát, egy zöld pedig visszafogott hatást kelthet a környeztünkben. 

Stílusos kikapcsolódás 

Esti koccintás a barátokkal, vagy éppen egy randira sietünk? Stílusos, de mégis hétköznapi választás lehet az ilyen alkalmakra az apró mintákkal díszített pólóingek közül valamelyiket magunkra ölteni, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak a legjobb pillanatokhoz. Menjünk akár egy kellemes, kiülős étterembe vagy sétálni a vízpartra: egy visszafogottabb színű, mégis izgalmas darabban magabiztosság fog belőlünk sugározni. A mintás pólóhoz vegyünk fel egyszínű, komfortos nadrágot, például egy drapp chinot. 

Mutasd magad! 

Inkább a retró jellegű, feltűnő pólókat kedveljünk? Akkor válasszunk a most ismét divatos, színes blokkokkal, illetve vízszintes csíkozással díszített felsők közül, amelyekkel garantáltan kitűnhetünk a tömegből – így akár egy esti bulihoz vagy szabadtéri koncerthez is kiváló választás lehet. Viseljünk hozzá egyszínű farmernadrágot és tornacipőt, így kellően laza lesz az összhatás.  

Egyszínű, aprómintás és retró - a Springfield legújabb nyári pólóing válogatását Miguel Bernardeau spanyol színész mutatta be. A kollekció darabjai között bárki megtalálhatja a neki megfelelőt színű és mintázatú darabot, slim, rugby vagy hagyományos szabásokban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1814842232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása