AWARE by Printa
2019. május 21. írta: persica

AWARE by Printa

A Printa új kollekciója a hagyományos kézműves alapokat ötvözi a modern tervezői gondolkodással.

A Printa tervezői helyben készített és organikus textíliákat párosítottak modern és előremutató kelmékhez, így környezetbarát és kényelmes öltözékek készültek, amelyek engedik a viselőjüket lélegezni, élni. Az újrahasznosított anyagok mellett új, innovatív textileket is felhasználtak, amelyek lehetővé teszik a zero waste szabási technikával készült ruháink létrejöttét. Az egyszerűnek tűnő darabokat is különleges szabásvonalak és kézzel szitázott minták teszik egyedivé, a színek az esti égboltot és a ragyogó napsütést idézik.

Gondosan munkált részletek, újrahasznosított elemek és variálható formák jellemzik az összeállítást. Egymásra talál a festetlen vászon, a hűvös tencel és a vintage bőr. Az outfiteket egyedi táskák és kézzel készült kiegészítők teszik egésszé, a darabok együtt és önmagukban is érvényesülnek. 

A PRINTA 

A Printa design üzlet, művészeti galéria, szitanyomó stúdió és kávézó Budapest belvárosában. A márka limitált szériás, egyedi tervezésű ruhákat, posztereket, ajándéktárgyakat, otthoni kiegészítőket tervez és gyárt Magyarországon, újrahasznosított, organikus és innovatív alapanyagokból, ötvözve a hagyományos kézműves technikákat a modern technikai lehetőségekkel.

Az AWARE by Printa a ház divatmárkája, amely a felelősségteljes anyaghasználatot tartja szem előtt. A kollekciók vintage és újrahasznosított alapanyagokból, például férfiingekből, bőrkabátokból, vagy vitorlavászonból készülnek. Az organikus és alternatív textilek bevonása lehetővé teszi az anyagmaradék nélküli ruhák készítését. A darabokat nem csak a különleges anyagok és szabásminták teszik egyedivé, hanem a kézzel készített, vízbázisú szitaminták is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9514842144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása