Életre keltettük a Girl Powert
2019. május 21. írta: persica

Életre keltettük a Girl Powert

STUDIO JULIANNIE x NANA’S

Hiszünk abban, hogy kiteljesedni csak önmagunk felvállalásával lehet, így bátran léptünk egy nagyot, és megalkottuk kapszulakollekciónkat. Az együttműködést a hasonló stílus és a közös értékek szülték: a limitált kiadású STUDIO JULIANNIE X NANA’S táskákat májustól vásárolhatod meg a márkaüzletben és online. 

Nap mint nap dolgozunk azon, hogy nőként, egyedül is megálljuk a helyünket és lendületes, új projekteket hozzunk létre. Szerintünk a Girl Power nem közhely, hanem egy közös érték, amiből valóban inspirációt meríthetünk. Szeretnénk, ha a STUDIO JULIANNIE táskákat és a NANA’S ruhákat viselők mind megéreznék, mekkora erő van a női összefogásban. A kollekció minden egyes darabját ez ihlette. 

A mindkét márkára jellemző letisztult stílust feldobtuk egy-két izgalmas részlettel. Ilyen például

a Travel Bag övtáskák kígyóbőr mintás öve, ami egy multifunkcionális darab vagy a Party Bag szegecses, kígyóbőr mintás kézpántja is. 

A Wedding Bag formája klasszikus, színe kifinomult, csodásan passzol egy légies ruhához. Estére ugyanezt a fazont feketében képzeltük el: a Party Bag, merész kézpántjával tökéletes kiegészítője lesz a nyári éjszakának. 

A Travel Bag fekete lakk és a púderrózsaszín övtáskákat elsősorban a hétköznapokra álmodtuk meg, de a bőr szépsége, és a különleges részletek miatt az elegáns alkalmi ruhák mellett is megállják a helyüket. 

Hiszünk abban, hogy amink van, azt érdemes megosztani másokkal is, így a Lotus by NANA’S jótékonysági estre is készültünk egy rendkívüli darabbal, amelyet először a divatbemutatón csodálhattok meg. Természetesen a lótuszos táskából származó bevétel 10%-át az I. számú Gyermekgyógyászati Klinikának, a Semmelweis Egyetem Bókay Gyermekklinikának ajánljuk fel. 

A STUDIO JULIANNIE x NANA’S limitált kollekcióját a STUDIO JULIANNIE webshopban, a NANA’S márkaüzletben és webshopban szerezheted be. 

A táskákat rengeteg szeretettel készítettük, alig várjuk, hogy életre keljenek rajtad! 

A termékek itt várnak rád:

https://studiojuliannie.com

http://shop-nanas.com

NANA’S márkaüzlet: 1061 Budapest, Székely Mihály utca 8.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1714842044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása