FEELS LIKE SUMMER 2019a s.Oliver új illata!
2019. május 21. írta: persica

FEELS LIKE SUMMER 2019a s.Oliver új illata!

It’s summer – it’s festival season!

Lehet nappal vagy éjszaka, ha jó zene szól és remek társaságban vagyunk, garantált a könnyed, szabadtéri hangulat. Kedvenc dalainkat énekelni, órákon át táncolni, élvezni az életet és belefeledkezni a szabadság érzésébe - ettől lesz a fesztiválnyár az év legszebb időszaka! Az életérzés pedig akkor válik igazán teljessé, ha a táskánkban ott lapulnak hozzá a megfelelő kiegészítők. Az s. Oliver FEELS LIKE SUMMER női illat az éjszakába nyúló fesztiválnapokon is gondoskodik a tökéletes illatauráról. 2019 áprilisától kapható a parfüm, amely felejthetetlenné teszi a nyarat és éppen olyan öntudatos és sokszínű, mint a nők, akik viselik.  

A nyári fesztiválok illata

A szellős, lezser öltözékhez könnyű, napsugaras életörömöt árasztó illat való. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER már az első szippantásra is szabadságérzetet és kalandvágyat ébreszt az alma, a dinnye és a citrom üdeségének segítségével. Az ibolya, bazsarózsa és gyöngyvirág alkotta nőies szívillat a fejillattal együtt gyümölcsös-virágos, táncra csábító koktéllá vegyül. A mósusz, az ámbra és a szantálfa lágy alapillatai tartós illatélményról gondoskodnak. Így válik a parfüm illatos kísérőnkké egész nap.  

Fejillat: alma, dinnye, citrom
Szívillat: ibolya, bazsarózsa, gyöngyvirág
Alapillat: mósusz, ámbra, szantálfa

Nyár, napfény, vidámság és zene egyetlen üvegben - ezt jelképezi az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2019-es limitált kiadása.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7714842206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása