MACKÓ MOSÁS A BUBBLES MOSODÁBAN!
2019. május 21. írta: persica

MACKÓ MOSÁS A BUBBLES MOSODÁBAN!

TÁMOGASD TE IS AZ UNICEF ALAPÍTVÁNYT!

A Bubbles Önkiszolgáló Mosoda gyermeknap alkalmából „Hozd el a mackód, kitisztítjuk” címmel 2019. május 26-án 10 és 17 óra között ingyenes plüss tisztító akciót szervez, melynek keretében minden elhozott kedvenc után felajánl 100 Ft-ot az UNICEF Magyarország számára. 

Ingyenes plüsstisztítás! 

2019. május 26-án hozd el hozzánk bármekkora* és bármennyi plüssjátékodat és mi ingyen kimossuk neked!

Mackówellness a gyermekek boldogságáért 

Hozd el a mackód a Bubbles mosodákba 2019. május 26-án 10 és 17 óra között, mi ingyenesen kitisztítjuk! Sőt, minden elhozott plüssmackó után felajánlunk 100 Ft-ot az UNICEF Magyarország számára.

Gyermeknapi plüsstisztítás a Bubbles-nél 

Tudtad, hogy a plüssök nagyon könnyen piszkolódnak, erősen szedik a port, a bennük élő atkák pedig akár allergiát is okozhatnak? A gyermekek pedig éppen ezekkel a szőrmókokkal alszanak, játszanak és gyakran még szájukba is veszik kedvenceiket, ezért érdemes időről időre megtisztítanunk kedvenc mackójukat és kiiktatni ezt a bacilusforrást. 

A közeledő gyermeknap apropóján most ingyenesen tisztulhatnak meg kedvenc plüsseitek. A mackówellnesen a család valamennyi plüsse részt vehet, legyen az akár nyuszi vagy majom, nincs mennyiségi vagy méretbeli korlátozás*. 2019. május 26-án 10 és 17 óra között az összes önkiszolgáló mosodánkban fél óránként mackómosó programokat indítunk, melynek keretében térítésmentesen tisztulhat és száradhat kedvenc szőrmókod. A mackók gördülékeny wellnesse érdekében minden üzletünkben Bubbles hostessek lesznek segítségedre.   

További részletek: www.mackomosas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6614842168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása