Egyedülálló, kérmes tusfürdők a PALMOLIVE-től!
2019. május 27. írta: persica

Egyedülálló, kérmes tusfürdők a PALMOLIVE-től!

....kényeztetés minden tekintetben

Újdonság a Palmolive-tól, tusfürdő agyaggal és olajokkal, mandula tejjel. Egyedülálló formulájuk frissességet, gyengéd gondoskodást nyújtanak, miközben nem szárítják ki a bőrödet.

Az illata szinte belengi az egész fürdőszobát, finom, krémes állaga simogatóan hat a bőrre, rég találkoztam ennyire intenzív tusfürdővel! 3 új illat közül választhatsz magadnak, de szerintem érdemes mindhármat megvenni, és változatossá tenni a fürdési rituáléidat ezekkel a fantasztikus Palmolive tusfürdőkkel. 

Purifying Clay

A Palmolive Purifying Clay egy egyedülálló krémes tusfürdő agyaggal, aloe vera kivonattal és tejjel. Formulája nem szárítja a bőrt, mélyen tisztító, hámlasztó hatással bír. Megújúló érzés a bőrnek, mely kellemes illattal társul! 

Pampering Clay

A Palmolive Pampering Clay egy egyedülálló krémes tusfürdő agyaggal, rózsaolajjal és tejjel. Formulája nem szárítja a bőrt, gyengéd tisztító és természetes hidratáló hatással bír. A szép bőr érzését nyújtja könnyed virágillattal párosítva. 

Awakening Clay

A Palmolive Awakening Clay egy egyedülálló krémes tusfürdő agyaggal, eukaliptuszolajjal és tejjel. Formulája nem szárítja a bőrt, frissítő és gyengéden ápoló hatással bír. A frissesség érzését nyújtja a bőrnek, természetes gyógynövényillattal párosítva.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6814863872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása