BOTTEGA VENETA ILLUSIONE Az új illat neki és neked
2019. május 31. írta: persica

BOTTEGA VENETA ILLUSIONE Az új illat neki és neked

A szürke hétköznapoktól távol vár egy napsütötte olasz villa, ahol langyos szellő fodrozza a közeli medence vizét, a távolból pedig kabócák lágy moraja csendül fel. Ebben az egyedülálló környezetben minden a nyugodtságról szól.  

Egy pillanatra megáll az idő, az álom és a valóság közti határ elmosódik.  

A Bottega Veneta bemutatja új illatpárját nők és férfiak számára. Az Illusione az érzékiséget ragadja meg és különleges nyugalmat áraszt.    

A Bottega Veneta illatai az olasz életérzést zárják üvegbe. Már a kezdetektől fogva az olasz pillanatokat és a táj időtlen szépségét eleveníti fel parfümjei révén. Az Illusione megalkotásával a Bottega Veneta új illatai az olasz csábítás varázslatos történetét mesélik el, férfi és női szemszögből egyaránt.    

 

AZ ILLAT    

A Bottega Veneta illatokat az olasz örökség, a táj és a rendkívüli nyersanyagok inspirálták. A ház három mesterparfümőre a legmagasabb minőségű alapanyagokat használta két időtlen illata megalkotásához: Illusione for him és Illusione for her.  A frissítő, kifinomult jegyek párosítása a természetes érzékenység és a hitelesség kiegészítő oldala, amely tökéletesen illeszkedik a Bottega Veneta illatokhoz.   

A Bottega Veneta Illusione illatai a frissesség és érzékiség közti feszültség köré épülnek, melyet az olasz citrusok és meleg fás jegyek kontrasztja alkot. A Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum for her egy fás, virágos illat, melyet Annick Menardo és Amandine Clerc-Marie parfümőrök alkottak meg. A fejjegyben található aromás bergamott és fekete ribizli teszik energikussá, ami a víz könnyedségére és tisztaságára emlékeztet, míg a virágos szívjegyben a nőies narancsvirág és zöld füge egy lágy szellővé varázsolják az egész illatot. A lezárásban pedig az alapjegyben érezhető olajfa és tonkabab teszi tökéletessé a kompozíciót. A Bottega Veneta Illusione Eau de Toilette for him egy fás, citrusos illat, melyet Antoine Maisondieu parfümőr álmodott meg. A fejjegyet a citrom, keserű narancs aroma és ragyogó olasz citrusok keveréke jellemzi. A fás fenyőgyanta és fehér cédrus pedig férfiasságot kölcsönöz az illatnak, amit az élénk vetiver és érzéki tonkabab vibráló elegye koronáz meg.  

 

EGY ELEGÁNS DIZÁJN: Az Illusione üvegek modernek és lenyűgözőek. A tiszta vonalak és építészetre emlékeztető kialakítás mind a Bottega Veneta egyedi stílusát tükrözik, amely rendkívül különleges benyomást kelt: az összetevőket egy nehéz üvegbe zárták, ami kézbe véve rögtön a luxus érzését kelti. Az üvegen visszatükröződő fény megvilágítja a benne rejlő folyadékot: a női változat rezes rózsaszín, míg a férfi illat halványzöld árnyalatban pompázik. Az üvegek négyzet alakú alapon nyugszanak, viszont minden élét lekerekítették. Végül minden darabot egy bakelit inspirált, kör alakú, középen nyitott tető koronáz meg.   

ÉLD ÁT AZ ILLÚZIÓ PILLANATÁT!   

A Bottega Veneta az Illusione érzéki eleganciájának és fantáziájának megjelenítéséhez Fabien Baron művészeti rendezővel dolgozott együtt a kampányon. Három film repíti a nézőt ebbe a különleges pillanatba, ami a valóság és az álmok közti vékony határon húzódik.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5114872302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása