A Balaton a Printa szemével
2019. június 12. írta: persica

A Balaton a Printa szemével

Kapszulakollekció

A Printa már 2009-es indulása óta tervez Budapest témájú posztereket, pólókat, kiegészítőket. Mindenünk a nyüzsgő főváros, de idén nyáron kitekintünk a napsütötte Balaton felé.

A legújabb kollekció gyerekkori emlékek ihlették – hosszú séták a magasparton, komoly építészeti értékkel bíró homokvárak, vitorlás kirándulások…

A Printa csapata ebben a szellemiségben válogatott össze használt vitorlákat, régi farmereket és organikus pamutanyagokat, amelyekből egyedi és környezetbarát termékek készültek. A poszterek és pólók mintái a nyugodt hullámokat idézik, a vitorlavászon kiegészítők akár egy kiadós záporban is megállják a helyüket. A printeket kézzel, vízbázisú festékkel szitázták a hordozókra, így nem csak az alapanyagok kiválasztása, de a gyártás során is hűek maradhattak a márka által képviselt értékekhez. Természetközeli, karakteres és nyílt – ilyen a Balaton a Printa szemével. 

A PRINTA:

A Printa design üzlet, művészeti galéria, szitanyomó stúdió és kávézó Budapest belvárosában. A márka limitált szériás, egyedi tervezésű ruhákat, posztereket, ajándéktárgyakat, otthoni kiegészítőket tervez és gyárt Magyarországon, újrahasznosított, organikus és innovatív alapanyagokból, ötvözve a hagyományos kézműves technikákat a modern technikai lehetőségekkel.
Az AWARE by Printa a ház divatmárkája, amely a felelősségteljes anyaghasználatot tartja szem előtt. A kollekciók vintage és újrahasznosított alapanyagokból, például férfiingekből, bőrkabátokból, vagy vitorlavászonból készülnek. Az organikus és alternatív textilek bevonása lehetővé teszi az anyagmaradék nélküli ruhák készítését. A darabokat nem csak a különleges anyagok és szabásminták teszik egyedivé, hanem a kézzel készített, vízbázisú szitaminták is.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8314890816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása