A varázslatos kollekció megérkezett!
2019. június 12. írta: persica

A varázslatos kollekció megérkezett!

Már kapható a Vans Harry Potter kapszula kollekciója az Answear.hu-n!

A Griffendél, Mardekár, Hugrabug és Hollóhát előtt tisztelegve a Vans most egy varázslatos Harry Potter kapszula kollekcióval lepte meg a sportos márka és egyben a J.K. Rowling könyvei szerelmeseit.

A tervezőket a roxfortos házak fő színei inspirálták, így a magasszárú arany-narancs-fekete Sk8-Hi modell a Griffendél, a Checkerboard Authentic a megfelelő címerrel és kék mintával a Hollóhát, a Slip-On modell egyszerű fekete-narancs kombója a borz címerállattal a Hugrabug, a kígyómintás Era cipő a sötétzöld és az ezüst színekkel a Mardekár házát képviseli. 

A kollekcióban megtalálhatók, cipők, sapkák, pulóverek, táskák, minden, amire egy varázsló suliban egy tanoncnak vagy egy hagyományos gimiben egy diáknak szüksége lehet. A színek és minták a különbözó könyvek szereplőit, nagy pillanatait idézik, így a Harry Potter rajongók biztosan találnak kedvenceket. A mi kedvencünk a Reggeli próféta varázsló napilap inspirálta Vans sneakers. Keresd a kollekciót az Answear.hu-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3314890650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása