Élvezd a nyarat, lesd meg a telet! - Pillants bele a VAN GRAAF AW19 kollekciójába!
2019. június 12. írta: persica

Élvezd a nyarat, lesd meg a telet! - Pillants bele a VAN GRAAF AW19 kollekciójába!

A nyár első sugarait épphogy csak elcsíptük, de a tervezők már elő is rukkoltak a legújabb őszi-téli kollekcióval. Íme egy kis bepillantás a VAN GRAAF legújabb trendjeibe, avagy milyen darabok dobogtatják meg a szívünket a hűvös hónapokban?

A szezon kedvencei lesznek a trükkös műszőrme darabok, a tartán szövet elemek és a bravúros szabásvonalak. Rendkívül sikkes lehetsz egy könnyű selyem blúzban midi szoknyával vagy culotte nadrággal kombinálva. Továbbra is hódít az állatminta, de idén teret kapnak a piros, tengerészkék és zöld kockák is. Dominálni fognak a föld színek, a sáfrány, a teveszín, a rozsdás árnyalatok és kis izgalmat csempésznek a mindennapokba az apró neon részletek.

Légy elragadóan stílusos a zimankós napokon is és engedd, hogy a VAN GRAAF izgalmas mintáival és rafinált apró részleteivel a kifutók világát varázsolja a gardróbodba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1814890520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása