Kitalálod, hogy melyik hazai híresség hogyan tölti fel magát energiával?
2019. június 12. írta: persica

Kitalálod, hogy melyik hazai híresség hogyan tölti fel magát energiával?

Ahányan vagyunk, annyi módszerünk létezik arra, hogy felpörgessük magunkat és új lendületre kapjunk. A Coca-Cola Energy nagyköveteinek is megvannak a maguk bevált szokásai. Odett, Düki, Pásztor Anna, és az AK26-ból Hiro és Giajjeno is elmesélte, honnan tesz szert pozitív energiára. Kitalálod, melyik idézet melyiküktől származik?

Mivel töltődik fel az Anna and the Barbies énekesnője? Na és az AK26 együttes rapperei? Miből nyer plusz energiát a tehetségkutatókból megismert táncos, koreográfus Düki? És a bársonyos hangú énekesnő, Odett? Megkérdeztük őket, összegyűjtöttük idézeteiket. Tőletek pedig azt kérdezzük, szerintetek melyiket ki mondta?

„Sokat utazom, és néha fáradtan indulok el, és vágok bele a hétköznapi tanításba. De amint beérek a termünkbe, és a diákjaimmal táncolhatok, mindig erőre kapok, és a nap végére elégedetten hagyom el a stúdiónkat. Amikor a táncosaimmal, a csapatommal vagyok, érzem, ahogy szétárad a pozitív energiánk. Magával visz a ritmus, ha például Dopebwoy, Mr. Eazi vagy Future dalai megszólalnak a hangfalakból.”

„Számomra a feltöltődést a mindennapi testmozgás, illetve alkalomadtán egy kellemes gőzfürdő, vagy szauna biztosítja… és sok koffein! :D:D Ha ezek után meghallom Capital Bra vagy PNL dalát, de akár Lil Nas X Old Town Roadját, akkor érzem, hogy átjár az erő.”

„Engem a legjobban a szabadtéri fesztiválok töltenek fel. Amikor a puszta közepén mezítláb szaladgálsz egy fröccsel a kezedben, és hallgatod a kedvenc zenekaraidat a nyári forróságban. Kulcsszavakban: szabadság, 100% tiszta zenék és oxigéndús környezet. Imádom! A hétköznapok során pedig néhány régi kedvenc számom – mint például Amy Winehouse-tól a Back To Black; Joe Cocker-től a Something vagy a Foo Figthers Everlonga-ja – meghallgatása tölt fel energiával.”

 „A feltöltődés számomra olyan minőségi időt jelent, amikor azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek. Szerencsésnek érzem magam, ugyanis a munkám ilyen. Színpadon lenni, dalokat írni, és kreatív emberekkel találkozni, dolgozni nap mint nap, igazán motiváló, és folyamatosan lendületben tart! Hogy mindez fennmaradjon, kedvenceim dalait veszem elő, mint például Goldfrapp Ooh La La című száma, Beyoncé és Kendrick Lamar Freedomja vagy akár Moloko Time is Now-ja.”

„Egy hosszú nap után egy frissítő zuhany és a szeretteimmel töltött aktív idő mindig új energiát ad.  Másnap pedig, ahogy folytatjuk a munkát egy klassz csapattal, ahogy elkap a ritmus, a flow, a közös cél érzete – olyankor egyszerűen nem érzek fáradtságot. Azért a fellépéseink előtt próbálok pár órát aktívan kikapcsolódni, hogy a legjobb formában léphessek színpadra. Ilyenkor fülemre teszem a zenét és hagyom, hogy Eminem, Luniz és Michael Marshall vagy épp Stromae tempója és szövege magával ragadjon.”

Kitaláltad, hogy melyik idézetet ki mondhatta? Eláruljuk!  1.) Düki, 2.) AK26 Hiro, 3.) Pásztor Anna, 4.) Odett, 5.) AK26 Giajjeno

Te melyikük módszerével és kedvenc zenéivel tudsz legjobban azonosulni? Bármelyik legyen is a választásod, egy biztos: mindenkit más tölt fel, de a Coca-Cola Energy* egy közös pont lehet a dinamizmusunk, jó kedvünk megőrzéséhez és másoknak átadásához.

Az öt nagykövet pedig egy-egy Spotify playlisttel segíti, hogy lendületben maradj. Összeállításaik jól jöhetnek például házibulin, de meghallgathatod futáshoz, vagy amíg lesétálsz a boltba az új Coca-Cola italért. A kedvenc számaikat tartalmazó playlistjeiket a nevükre linkeltük, hallgasd meg őket, és pörögj fel te is!

* Fogyaszd mértékkel! Magas koffeintartalmú. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott (32 mg koffein / 100 ml). A niacin és a B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Fogyasztása változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód mellett ajánlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3214890814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása