A nyár nem csak a fürdőruháról szól!
2019. július 02. írta: persica

A nyár nem csak a fürdőruháról szól!

Megérkezett a Women’secret legújabb fehérnemű kollekciója

Élénk színek, vékony anyagok és praktikus pántrészek: a nyár nem csak a fürdőruhákról szól, hanem a könnyed, komfortos fehérneműkről is. A Women’secret idén megújította a kínálatát és olyan darabokkal rukkolt elő, amelyek a legmelegebb napokon is praktikusak – legyünk az irodában, nyaraláson vagy akár egy fesztiválon. 

Júniusi frissesség

A melegebb nyári napokra a Women’secret vékonyabb anyagú fehérneműkkel készült, ezzel is a könnyed, légies érzetet támogatva. A „Summer Feminine” kollekcióban a nude, rózsaszín és türkiz színek kerülnek a fókuszba, amelyeket csipkével és áttetsző részletekkel díszített a divatmárka. Újdonságként megjelennek a nyakpántos verziók – ezek a melltartók kifejezetten ajánlottak a kivágott hátrészű kisruhákhoz, overallokhoz.

Csábító hangulat

A forró nyári napokhoz a divatmárka merészen elegáns fehérneműkkel rukkolt elő: a fekete és lila árnyalatú, érzéki csipkével és tüllel díszített szettek komfortos érzékiséget biztosítanak az egész nap folyamán. A fazonok között egyaránt megtalálhatjuk a V-dekoltázsú és a dekoratív pántrészekkel díszített melltartókat, amelyeket még különlegesebbé tesznek az áttetsző alapú, csipke részletek tetovált jellegű hatása.

Egyszerű, de nagyszerű

Idén nyáron a Women’secret két új, natúr tónussal gazdagítja „Summer Essentials” kínálatát, így igazodva a különböző bőrszín-árnyalatokhoz. A nyár beköszöntével a lengébb, nyitottabb ruhadarabok lépnek előtérbe, ehhez alkalmazkodva a márka mikroszálas, állítható pántos és mélyen dekoltált melltartókat vezetett be a kínálatába. Emellett minden ruhához praktikus megoldást jelent a pánt nélküli, öntapadó melltartó, amely kosarai tökéletes tartást biztosítanak – még a legforróbb, nyaraláson és fesztiválon töltött napokon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9314923230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása