AVON California Glow fesztivál kollekció
2019. július 02. írta: persica

AVON California Glow fesztivál kollekció

Nélkülözhetetlen kaliforniai ragyogás

A fergeteges nyári bulik ihlették az AVON idei új fesztivál kollekcióját, amely kirobbanó színekkel és ragyogó sminkekkel készít fel bennünket a szezonra. Megtalálhatunk köztük minden olyan újdonságot, amely jól jöhet nem csak fesztiválokon, de bármelyik forró nyári napon. A legszuperebb benne, hogy a szezon nélkülözhetetlen termékeit akár egy egyedi, 100% biopamutból készült, menő hátizsákban vihetjük magunkkal, amellyel az AVON lep meg minket, ha a megadott oldalakról legalább három terméket vásárolunk.

A mark. unikornis körömlakk csodás manikűrt varázsolhat nekünk a kellemes és színes árnyalataival. A fesztiválokra még variálhatjuk is őket, így alkotva menő, színátmenetes, unikornis hatású körmöket. A mark. folyékony highlighterével gyönyörű és ragyogó sminkünk lehet, ugyanis minden bőrtónushoz illik, könnyen eldolgozható és már egy csepp is elég a fénylő hatásért. A mark. Big and Magical szempillaspirál mindezt tökéletesíti a lágyan csillámló színes árnyalataival, amely dúsítja a szempilláinkat, és igéző tekintetet varázsol. A kollekció egyik legkülönlegesebb darabja pedig a mark. sminktetováló toll, amellyel szabadon és bátran díszíthetjük arcunkat csillag vagy épp villám formával.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9414922918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása