Minden napra egy maszk a ragyogó arcbőrért
2019. július 02. írta: persica

Minden napra egy maszk a ragyogó arcbőrért

#avonmaszkmánia

Egy jól megválasztott maszk csodát képes tenni a bőrünkkel, akár hidratálásról vagy revitalizálásról van szó. A szépségápolásnak mindig is fontos részét képezték a pakolások és a maszkok, de az utóbbi pár évben váltak a bőrápolás legnagyobb sztárjaivá. Az AVON szépségápolási szakértője, Károlyfi Edit, most egy olyan különleges összeállítással készült nekünk, amellyel akár 5 nap alatt teljesen felfrissíthetjük és ragyogóvá varázsolhatjuk az arcbőrünket. 

A fátyolmaszkok legnagyobb előnye, hogy nem engedik elpárologni a bőr felületéről a nedvességet és a hatóanyagokat, hanem védőréteget képeznek, és szinte bezárják a bőrbe az ápoló összetevőket. Népszerűségüket elsősorban annak köszönhetik, hogy akár már 20 perc alatt is képesek megváltoztatni az arcbőrünk állapotát, hogy bársonyosabbnak, rugalmasabbnak, ragyogóbbnak, egyenletesebbnek és persze hidratáltnak tűnjön. A Károlyfi Edit által javasolt, különleges 5 napos fátyolmaszk összeállítás segítségével akár néhány nap alatt teljesen megújíthatjuk bőrünket. 

Mielőtt azonban belevágnánk az 5 napba, érdemes pár dolgot betartani annak érdekében, hogy a maszkok minél jobban kifejthessék hatásukat. Minden nap, a maszk használata előtt alaposan tisztítsuk meg a bőrünket ahhoz, hogy tökéletes hatást érjünk el. Az első maszk felhelyezése előtt, az arctisztítást követően végezzünk el egy gyengéd radírozást vagy hámlasztást, hogy arcbőrünket megfelelően előkészítsük az első maszk használatára. Legalább 15-20 percig hagyjuk fent a maszkot, utána pedig paskoljuk bele a maradék hatóanyagot az arcunk, nyakunk és a dekoltázsunk bőrébe. 

Most pedig nézzük, hogy melyik napra milyen maszkot javasol a szakértő: 

Hétfő: Mielőtt felrakjuk az első maszkot, alaposan tisztítsuk meg a bőrünket, ezután használjuk az Avon True Nutra Effects fátyolmaszkot, amely hialuronsavat és kaktuszvirágot tartalmaz. Igazi hidratáló bomba, ugyanis a kaktuszvirág kivonat magas E-vitamin és esszenciális zsírsav tartalma miatt kiváló pajzs a ráncok elleni küzdelemben. Így nem csak megelőzhetjük, hanem halványíthatjuk is az apró ráncokat. 

Kedd: Második nap aktiváljuk a ragyogást! A grépfrútkivonattal dúsított AVON True Nutra Effects fátyolmaszk segíti halványítani a pigmentfoltokat, illetve meg is előzheti azok kialakulását, valamint világosabbá és üdébbé varázsolhatja arcbőrünket. C-vitamin és omega-3 zsírsav tartalmának köszönhetően erős antioxidáns hatású, így semlegesíti a szabadgyököket, ezzel lassítva a bőr öregedés folyamatait.  

Szerda: A hét közepén elérkezik az a pont, amikor már fáradtabbak vagyunk és elmúlik a hét elejének lendülete, így hát erre a napra tökéletes választás a K-Beauty Cica növény fátyolmaszk, amely képes életre kelteni a bőrünket, méghozzá a kínai gyógyászat életelixírének segítségével. A cica kivonat különösen gazdag A-, B- és C-vitaminokban, ezeknek köszönhetően elősegíti a kollagéntermelést, valamint bőrnyugtató, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatású. 

Csütörtök: Már lassan-lassan közeleg a hétvége és kezdődhet a pihenés. De ki mondta, hogy csak akkor élvezhetjük igazán az életet? Töltsünk ki magunknak egy pohár finom vörösbort, helyezzük fel arcunkra az AVON True Nutra Effects vörösbor-kivonatot tartalmazó fátyolmaszkját és lazítsunk! A fátyolmaszk antioxidánsokat, A- és C-vitamint, valamint vörösbor kivonatot tartalmaz, amelyek hatására bőrünk valósággal megfiatalodhat. Mindemellett a vörösbortermészetes hámlasztó hatással bír, ugyanis gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, ráadásul ránctalanít is!  

Péntek: Elérkezett a hét utolsó munkanapja, amelynek alkalmából egy igazán különleges maszkot választottunk, mégpedig a K-Beauty Sugar Maple hidrogél arcmaszkot. Ezzel tökéletesen megalapozhatjuk a hétvégét. Az arcmaszk egy áttetsző hidrogél formula, fő összetevője a juharcukor, amely egy természetes AHA savforrás. Azonnali eredményt nyújthat, hiszen a bőrünk felfrissül, feltöltődik és kisimul tőle.  

Az említett termék:

AVON True Nutra Effects fátyolmaszk hialuronsavval és kaktuszvirággal

AVON True Nutra Effects fátyolmaszk grépfrútkivonattal

AVON True Nutra Effects fátyolmaszk vörösborkivonattal

AVON K-Beauty Cica növény fátyolmaszk

AVON K-Beauty Sugar Maple hidrogél arcmaszk 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr514922982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása