Rendhagyó AVON katalógus!
2019. július 02. írta: persica

Rendhagyó AVON katalógus!

Igaz történetek valódi emberekről

Az AVON júliusban egy igazán különleges katalógust hozott létre, amelyhez nem másokat hívott segítségül, mint a Tanácsadóit, akik nem csupán a márka legnagyobb rajongói és ismerői, hanem a mai napig a vállalat legnagyobb támaszai is egyben. A katalógus segítségével betekintést nyerhetünk abba, hogy az AVON közössége mennyire sokszínű és milyen inspiráló emberi történeteket rejt magában. Ezeken, illetve a Tanácsadónők ajánlásain és személyes kedvencein keresztül mi is közelebbről megismerhetjük, mit jelent számukra az AVON életérzés.

Az AVON termékeit több mint 130 éve Tanácsadók milliói értékesítik világszerte, így a mai napig ők képezik a vállalat legfontosabb bázisát. Az AVON számukra azonban sokkal több, mint pusztán pénzkereseti lehetőség, inkább egy életérzést és egy igazi közösséghez való tartozást képvisel. Ez a közösség rendkívül sokszínű, minden Tanácsadónő más hát­térrel, különböző érdeklődéssel és eltérő igényekkel rendelkezik, egy dolog azonban mégis közös bennük: mindannyiuk kötődése töretlen az AVON termékeihez. Ki ismerhetné tehát jobban az AVON széles választékát és kinek az ajánlása lehetne hitelesebb, mint az övéké.

A Tanácsadói katalógus különlegessége is éppen ebben rejlik, hiszen hét különböző életkorú, érdeklődésű és más élethelyzetben lévő hölgyet ismerhetünk meg ebben a kiadványban, akik személyes kedvenceiken keresztül mutatják be saját történetüket, illetve azt, hogy mit jelent számukra az AVON közösségéhez tartozni.

„A különleges katalógussal az volt a célunk, hogy egy kis bepillantást engedjünk az AVON család kulisszatitkaiba. Az AVON közösségéhez tartozni ugyanis igazán egyedülálló és kiváltságos érzés, amelyet azonban csak szavakkal megmutatni szinte lehetetlen volna. Éppen ezért hívtuk segítségül azokat, akik Tanácsadóként és vezetőként is nap, mint nap osztoznak velünk az élményekben, izgalmak­ban és a kihívásokban. Bízunk benne, hogy ebben a katalógusunkban is mindenki megtalálja a számára ideális ajánlatokat” – nyilatkozta Radeczky Zoltán, az AVON ügyvezető igazgatója. 

A Tanácsadónők kedvenceit és az általuk összeállított egyedi szépségszetteket különleges áron lehet megvásárolni július és augusztus folyamán.

Az AVON-ról

Az Avon több mint 130 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6714923120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása