LEGYEN TARTÓSAN TÖKÉLETES KÜLSŐD!
2019. július 24. írta: persica

LEGYEN TARTÓSAN TÖKÉLETES KÜLSŐD!

ITT A BOURJOIS ALWAYS FABULOUS 24HR ALAPOZÓ!

A Te szépséglistádon mi az első? Fogadni mernénk, hogy a tökéletes alapozó előkelő helyen áll. Gondolj a bársonyos és hibátlan bőrre! Most képzeld el a kényelem érzését, és a hajnaltól sötétedésig tartó tökéletességet! Hogy ez szerinted lehetetlen? A válasz határozott nem! Ugyanis a Bourjois megalkotta az Always Fabulous 24HR alapozót.A szupertartós alapozó már az ujjhegyeidet simogatja!

Teljes fedőhatás – pipa. Bársonyos, közepesen matt végeredmény – pipa. Hosszan tartó hatás és kényelem – pipa, pipa! A Bourjois büszke arra hagyományára, hogy mindig prémium, nagy teljesítményű, megfizethető árú termékeket kínál, ahogy most is: az az Always Fabulous 24HR alapozó minden szuperképességet egyesít, amit egy alapozótól elvárnál. A hibátlan és „pórus-mentes” bőrképen túl olajmentes és bőrápoló összetevőket kínál, köztük hialuronsavat és E-vitamint, valamint 20-as faktorú fényvédelmet – mindezt egy elegáns, finom tapintású luxusüvegben, sikkes rozé arany kupakkal.

Még több jó hírt tartogat az elérhető színválaszték: 4 árnyalat, a legvilágosabb Rose Ivory-tól (100) a sötétebb tónusú Rose Vanilla-ig (200). Ezeket egészíti ki a vadonatúj Always Fabulous 24HR korrektor, 6 féle színben: tökéletes partner, ha megjelenésedhez még egy kis extra üdeség kell. A korrektor kombinálja a kopásálló, olajmentes formulát és a krémes, könnyű textúrát, amely tökéletesen olvad a bőrre, hogy teljes körű fedést biztosítson a sötét karikákra, vagy bármi másra, amit el szeretnél takarni.

Az Always Fabulous termékek prémium csomagolásának és kivitelezésének megfelelően párnás applikátorral rendelkezik, a pontos felvitel és a praktikum jegyében.

Always Fabulous 24HR alapozó és korrektor, csak a Bourjois-tól. Most már tartósan tökéletessé teheted megjelenésedet: az első csésze kávétól az utolsó pohár pezsgőig… 

https://www.bourjois.com

Kövesd a Bourjois-t az Instagramon & Facebookon: bourjois_magyarország & Bourjois Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4314978632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása