Stílusos & változatos, sokoldalú ősz - a CATRICE-től.
2019. július 24. írta: persica

Stílusos & változatos, sokoldalú ősz - a CATRICE-től.

2019 ŐSZI/TÉLI ÚJDONSÁGOK

A világ legdivatosabb fővárosai inspirálták a CATRICE őszi/ téli újdonságainak két nagy trend témáját. Megmutatja az egyéniséged, vonzza a figyelmet és előhozza a belső "Make-up Artist at Heart" érzést: Mindezeket a VISUAL WOW & EFFECTS irányzatokon keresztül teszi lehetővé. Az ULTRA PERFORMANCE stílus hosszantartó és könnyen használható termékei pedig a rövid idő alatt hatékony megoldásokat tartja szem előtt. 

GLOWING & MULTICOLOUR PIROSÍTÓ BOX: Multicolour pirosító gyönyörű és lágy ragyogást biztosít az üde arcszín eléréséhez. A három különböző színből álló izgalmas mintájú box két különböző árnyalatban kapható. Ez a tökéletes beauty termék a ragyogó arc érdekében. 

LUMINICE GLOW PALETTA: Ezek a paletták nemcsak lenyűgöző ragyogást biztosítanak, hanem a papír csomagolásuknak hála a sminkasztalunk ékévé is válnak. Két highlighter, egy pirosító vagy bronzosító, valamint egy integrált tükör található a palettában, melyek tökéletes beauty kiegészítők akár utazáshoz is.

Azok, akik feltűnő megjelenést szeretnének elérni napjainkban, még több trükkhöz kell folyamodniuk: Így, akik a kreatív és egyedi stílusokkal tűnnek ki biztosan élvezik, hogy learathatják a babérokat és igazi “WOW” hatást eredményezhetnek az Instagarmon. Ezért az új “must-have” újdonságok lehetősé teszik a metál és a dús hatást, valamint a csillogó kristályként való ragyogását akár az ajkunkon vagy a szemöldökünkön, melyekkel még egyedibbé és feltűnőbbé varázsolhatjuk sminkünket. 

THE SPICY RUST COLLECTION SZEMHÉJPÚDER PALETTA: A paletta, amit mindenki várt: A Bestseller paletta sorozat új családtagot köszöthet köreiben. Meleg árnyalatokkal, fém-, gyöngyház- és matt effektekkel izgalmas sminkek széles skálája készíthető. Az erősen pigmentált trendi színeket a tüzes, egzotikus fűszerek inspirálták. A paletta kilenc árnyalatot tartalmaz, melyek harmonikusan kombinálhatók. 

LASH COUTURE MŰSZEMPILLA: Itt a műszempillák ideje! Minél nagyobb a szempillnák, annál elbűvölőbb a sminkünk! A Lash Couture termékcsalád két új taggal bővül – hogy minden ízléshez és alkalomhoz megfelelőt találjunk. A Dramatica Smokey külső pillái vastagabbak és fokozzák a füstös smink hatását. A #InstaExtreme Volume Szempilla teljes hosszúságú dúsítást biztosít – a lenyűgöző selfie-k és Insta story-k világában! Az ívelt és átlátszó szempillatő egyszerűvé teszi az alkalmazást. A csomagolásban ragasztó is található. 

BROW COMB PRO MICRO SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ TOLL: Brows on fleek! Ez a toll precizen kitölti a kis hézagokat vékony, szőrszerű vonásokkal. Éles, háromágú hegyének köszönhetően könnyen kezelhető és természetes hatást biztosít. A Brow Comb Pro Szemöldökformázó textúrájának és hegyének továbbfejlesztése. Az új toll öt árnyalatából még könnyebben kiválasztható a szemöldökünkhoz legiobban passzoló tónus. 

GOLD EFFECT KÖRÖMLAKK: Mit szólnál egy kis fényességhez és ragyogáshoz a körmeiden? Az új körömlakk választék a szépségfüggők számára csodálatos, csillogó hatású körmöket varázsol. A kollekció nyolc árnyalatot tartalmaz, két különböző hatással – önmagában csillogó tónusok illetve arany ragyogású multi colour árnyalatok. Mindegyik fényvisszaverő hatást és csillogó végeredményt biztosít. A legyező alakú ecsetnek köszönhetően könnyedén felvihető két vékony rétegben a teljes fedés érdekében. 

GLAMOURIZER SZÁJFÉNY: 100 százalékban egyedi! Az ajakbalzsam felerősíti az ajkak természetes színét egy csipetnyi pink árnyalattal – ami az ajkak ph értékétől függ. A finom arany gyöngyök lágy ragyogást hoznak létre az ajkakon - a tökéletes megjelenésért. 

DEMI MATT AJAKRÚZS: Tökéletes párosítás: a matt hatás és a legkomfortosabb „kellemes érzés” kombinációja. Érzéki, közepesen matt textúra, mely könnyedén csúszik az ajkakon, mint egy balzsam. A hosszantartó rúzs biztosítja a fedőréteget és a rendkívül könnyű érzést. A formula avokádó és olívaolajban gazdag. Izgalmas árnyalatai a vöröstől a nude és rózsafa széles skálájáig terjednek. A rúzs új CATRICE csomagolásban kapható. 

GENERATION PLUMP & SHINE SZÁJFÉNY: Go for Gold! Erős aranyló hatás a jellemzője az új kínálatnak. A hosszantartó, nem ragacsos, de krémes textúrájú, magas fényű szájfény a közepestől a lágy fedésig láthatóan dúsítja az ajkakat és lenyűgöző gyöngyházfényű csillogást eredményez. A maximális ragyogásért! 

EYECONISTA LASH MILLIONIZER DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL- VÍZÁLLÓ: Itt az új EYEconista szempillaspirál vízálló változata. Ugyanazzal a kefével rendelkezik, mint a nem vízálló testvére és drámaian kiemeli a szempillákat a dúsító hatású formulának köszönhetően. A 180% -os dús hatás és a 24 órán át tartó vízállóság nélkülözhetetlenné teszi ezt a szempillaspirált. 

TEN!SATIONAL 10 IN 1 DREAM PRIMER: #wokeuplikethis. Ez az all-in-one primer tíz jótékony hatást egyesít egyetlen termékben. Azonnali tökéletesítést és többfunkciós védelemet kínál. A könnyű textúra előkészíti a bőrt, elhalványítja a tökéletlenségeket, és egyenletessé varázsolja a bőr tónusát. A pórusokat optikailag minimalizálja, és láthatóan lágyítja a ráncokat. Ez a Dream Primer hidratálja a bőrt és természetes ragyogást biztosít. Az aktív összetevőknek és a 15-ös faktornak köszönhetően szennyezéscsökkentő és antioxidációs hatása is van. 

CALLIGRAPH PRO PRECISE 24H MATT SZEMHÉJTUS- VÍZÁLLÓ: 97% elégedettség 3: Intenzív fekete szín, tökéletes fedés és pontosság! Szinte nincs olyan funkció, amit ez a vízálló professzionális tus ne tudna. A pontos vonalak nem jelentenek problémát az ultra-vékony hegyének köszönhetően. A toll könnyedén siklik a szemhéjunkon, és 24 órán át tartó matt hatást biztosít. A rendkívül erős szín a szemhéjfesték és a smink tetején is jól látható. 

GLAM & DOLL LASH COLORIST SEMI-PERMANENT DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL: Az azonnali hosszító és dús hatás már csak „mellékes”: Az új Glam & Doll szempillaspirál kulcsfontosságú tulajdonsága a közepesen színező hatás, mely az innovatív formulának köszönhetően két héten át tartó napi használat után sötétíti a szempillákat. 1 Az ultra-pontos elasztomer kefe tökéletesen kiemeli és dúsítja a pillákat. Alkalmazás ismétlésével drámaibb dús hatás érhető el.

Vannak napok, amikor a fürdőszobában nincs időnk a piperészkedésre, és csak olyan smink termékekre vágyunk, melyek segítik a gyors elkészülést az órákig tartó sminkelés helyett. A gyors, pontos és egyszerű alkalmazás mellett a termékek tartóssága is fontos, elengedhetetlen ilyen esetben a napi rutinhoz a 24 órán át tartó hatás .

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2114978828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása