NINA ROUGE ... AZ ÉLET PIROS!
2019. szeptember 06. írta: persica

NINA ROUGE ... AZ ÉLET PIROS!

Nina Ricci minden varázslatot előhív a szimbolikus Nina parfümjéből egy olyan alkotáshoz, ami nagyon Nina, és még inkább Ricci: Nina Rouge.

Az élet piros

Megérkezett a Nina Rouge, egy új függőséget okozó illat Nina Ricci-től, amiben a Nina kísértés a tetőfokára hág. Ezzel visszatér a kezdetekhez. Sőt mi több: a karamellizált alma, amely inspirálta Ninát az eredeti illatnál, szikrázó vörösséget kölcsönöz, mint egy spontán, vidám varázslat, ami merészebb és kényeztetőbb. Az eredeti áttetsző üveg fényes piros színű lakkozást kapott. Túl szép, hogy igaz legyen. Olyan ellenállhatatlan, mint egy tiltott gyümölcs… amelybe már beleharaptak.

Karamellizált alma

Akár meg is lehetne enni… Az új alma üveg fényes vörös lakkban olyan, mintha egy cukrász jégbe mártotta volna. Az illúzió tökéletes. Kit ne csapna be? A ropogós piros külső jeges kontrasztja a fehér, lágy gyümölcs belsővel. Édes és savas frissesség ellentéte.

A gyermekkor örömére utaló vörös és fehér sodort szalag jelzi ezt a finoman regresszív alkotást, mely a palack gyűrűjéhez vezet, és körül veszi a belül teljesen piros dobozt. Belsejében a következő üzenet jelenik meg: „Apple of my eye”.

Tisztán gourmand

Míg Nina egy citrusos-virágos illat, a Nina Rouge virágosan túlzóan, szélsőségesen ínyenc. A megálmodó Olivier Cresp. A Ninát alkotó parfümőr így folytatja hűséges együttműködését a Nina Ricci-vel. Egy csipet lédús málna, majd az élénk, savas citrom vágya kelti fel kíváncsiságunkat, majd az enyhén fűszeres gyömbérvirág vibrálóvá teszi a finom gardéniajegyeket, bársonyos, majdnem krémes hangsúllyal. Ezután a bourbon vanília és a ropogós karamell adja meg Nina Rouge egyedülállóan kényeztető jellegét, az új illat élményt.

Rouge Himnusza

Piros, mint az intenzív ínyencség megtestesítője. Piros, mint a pimaszság jelképe.

Miután megtestesítette Ninát, a holland modell Estella Boersma folytatja a történetét Nina Ricci-vel, miközben életét adja Nina Rouge örömteli szemtelenségének.

Emlékeztető: Nina, egy ikon álomélete. A Nina, a Nina Ricci emblematikus alkotása, a mese és az álom himnuszaként, 2006-ban indult. Mágikusan romantikus illatként Ninával még mindig elragadó szerelmi történeteteket élnek át a fiatal hölgyek az egész világon. Nina a csábítóan édes neve egy szerencsés csillag alatt született hősnőnek. Spontán, örömteli múzsa, varázslatos álmot élve.

Nina. Ez a parfüm neve: egy elegáns és rendkívül nőies név. Az illat összehasonlíthatatlan. Költői fuvallatban egyesíti a calabriai citromot, a Caipirinha lime-ot, a gardéniát a karamellizált almát, a cédrusfát és a fehér pézsmát. Ez az üveg neve is, amely ma kultusz szimbólum, a csábítás emblémája, egy allegorikus forma. Vörösesen átlátszó üvege ellentétben áll a stilizált levelek fényes ezüstjével. A Lalique által 1952-ben tervezett felejthetetlen Fille d'Eve kortárs újra értelmezése.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8915045440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása