Pápai Joci: „Elsősorban a gyerekeim barátja szeretnék lenni”
2019. szeptember 06. írta: persica

Pápai Joci: „Elsősorban a gyerekeim barátja szeretnék lenni”

Pápai Jocit, Lékai Mátét, Rákóczi Ferit, Harsányi Leventét és Simon Kornélt is jelölték idén az APA Magazin Év Apája díjra. A híres apukák közül most Pápai Joci és Lékai Máté meséltek arról, mit éreztek, amikor megtudták, hogy gyermekük születik, és hogy milyen apukának látják magukat. Hamarosan kiderül, hogy az olvasók kit választanak meg a díj nyertesének, itt lehet szavazni szeptember 5-ig. 

Lékai Máténak idén januárban született meg kisfia, Noé. Kicsit több mint fél év távlatából emlékezett vissza a Veszprém és magyar válogatott kézilabdása azokra a pillanatokra, amikor megtudta, hogy Rami gyermeket vár, majd világra jött a kis trónörökös. 

„A világ legboldogabb embere voltam, amikor megtudtam, hogy Rami babát vár, már nagyon szerettünk volna szülők lenni. Amikor megszületett Noé, akkor tudatosult bennem, hogy tényleg én vagyok a világ legboldogabb embere” – kezdte Máté, majd azt is elmondta, hogy igyekszik minden feladatból kivenni a részét: „Nem viccelek, még egy peluscsere is földöntúli boldogsággal tölt el.” 

Pápai Jociékat kicsit meglepetésként érte első gyermekük érkezése, még szinte egy éve sem voltak együtt párjával, amikor megtudták, hogy babát várnak. Akkor még Joci szüleinél laktak, az énekes három testvérével és úgy érezték, nincsenek meg azok a körülmények, amelyek egy gyermek neveléséhez szükségesek. Aztán a kezdeti ijedtség után, úgy döntöttek, belevágnak a családi élet kialakításába. 

„Ma már tudom, hogy a legjobb dolog apukának lenni. Amikor csak tehetem, gyerekek között vagyok, igyekszem a hátrányos helyzetű gyermekeknek is minél több fronton segíteni. Ott igazán őszinte lehetek, és a gyerekek is őszintén közelednek” – mesélte Joci, majd hozzátette: „A saját gyerekeimnek mindent megadok, amit tudok, a tenyeremen hordozom Hannát és Zalánt. Bízom benne, hogy jó apuka vagyok, és arra törekszem, hogy elsősorban a barátjuk lehessek, és mindenben támogassam őket.” 

Az APA Magazin idén második alkalommal szervezi meg az Év Apája díjátadót, ahol több kategóriában hirdetnek majd győztes. Többek között a Cool Apák, Hős Apák, Sportos Apák, Ismert Apák, sőt az Inspiráló Nagypapák is várják a szavazatokat 2019. szeptember 5-ig a következő linken: https://www.apamagazin.hu/apa2019/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr715044754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása