ATLO x Printa
2019. szeptember 27. írta: persica

ATLO x Printa

Vizuális, tartalmas és fenntartható kollaboráció Printánál

A kollekció két úttörő magyar csapat együttműködésével jött létre. Az Átlátszó grafikai csapata, az ATLO, az első olyan különálló szerkesztőségi projekt, amely kifejezetten adatalapú médiatartalmak készítésére specializálódott. A Printa Magyarország első környezettudatos márkája, egyedi tervezésű termékeiket fenntartható alapanyagokból és módszerekkel gyártják.
 
A kollaboráció eredménye két limitált szériás póló, amelyek mintái az ATLO infografikáira épülnek, így nem csupán képileg, de tartalmilag is izgalmasak. Az első póló Magyarország összes települését és épületeit összekötő, több mint 200 ezer kilométernyi úthálózatát mutatja be; a második grafika összehasonlítja, hogy a magyar megyeszékhelyek beépítettsége és lakosságszáma hogyan alakult az 1780-as évektől napjainkig.
 
A pólók organikus pamutból készültek, kizárólag megújuló energia felhasználásával. A minták kézi szitanyomással, vízbázisú festékkel kerültek rájuk a Printa műhelyében.

A kollekció a Printa üzletében és webshopjában elérhető. https://printa.hu/collections/printa-x-atlo

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3015174394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása