DISTILLERY AZ AVONTÓL
2019. október 05. írta: persica

DISTILLERY AZ AVONTÓL

Tiszta, hatékony, vegán arcápolás

Az AVON legújabb arcápolási vonala, a Distillery a forradalmi innovációk és a tiszta, vegán szépségápolás világába kalauzol el bennünket. A család tagjai egytől egyig hatékony összetevőkkel és olyan receptúrákkal kényeztetik arcbőrünket, amelyek természetes olajokon és ásványokon alapszanak. Segítenek méregteleníteni, megújítani és energizálni a bőr szerkezetét, mindezt alkoholtól, illatanyagoktól és szintetikus adalékoktól mentesen.

Az úgynevezett Clean Beauty arcápolási trendet követő Distillery vonal nagy gondossággal, etikailag kifogásolhatatlan eljárással készül. A család minden tagja teljesen VEGÁN, mérgező összetevőktől és állati eredetű hozzávalóktól mentes, allergológiailag, bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, ugyanakkor nem tartalmaz alkoholt, vegyi fényvédőket, illóolajokat és ásványi olajokat, így a természet koncentrált erejével hidratálja és táplálja akár érzékeny bőrünket is.

Az új termékcsalád nevét a desztilláció, avagy lepárlásos előállítási technológia ihlette. A lepárlás ugyanis eltávolítja az összes szennyeződést, felesleges anyagot, teljesen tiszta összetevőket hagyva maga mögött. Ugyanígy a termékek sem tartalmaznak felesleges töltőanyagokat és hígítókat, a magas minőségű aktív anyagok koncentráltan fejtik ki hatásukat bőrünk szépségéért.

Az Avon szakemberei az új termékcsalád megalkotásakor nem csupán bőrünk egészségét, de környezetünk védelmét is szem előtt tartották. A termékeket a Forest Stewardship Council (FSC) által hitelesített, újrahasznosítható dobozokba, üvegedényekbe töltötték.

A Distillery család jelenleg öt különleges tagból áll, amelyek egytől egyig forradalmasítják eddigi arcápolási rutinunkat. Ismerjük most meg alaposabban, hogy melyek is ezek:

Distillery Arctisztító balzsam

A minden bőrtípusra kiváló Arctisztító balzsammal megtapasztalhatjuk az igazi tisztaság pezsdítő erejét. A tisztán sajtolt sárgabarackolaj, kakaóvaj, mangóvaj és uborka kivonat keverékéből alkotott, vízmentes hidratáló mélyen a bőrbe hatolva tisztítja meg pórusainkat a szennyeződésektől és sminkünktől. A barackolaj tápláló ereje hihetetlenül simává és hidratálttá varázsolja arcbőrünket, könnyedén oldja a sminkekben megtalálható olajokat és viaszokat. A szennyeződések és sminkünk hatékony eltávolításának érdekében vigyünk fel keveset száraz arcunkra, majd körkörös mozdulatokkal masszírozzuk bőrünkbe, ezt követően pedig öblítsük le meleg vízzel. A 100%-ig vízmentes formula koncentráltan, a pórusokba hatolva tisztítja meg bőrünket, miközben hidratált megjelenést biztosít már egyetlen használat után.

Distillery Porállagú, ragyogást fokozó C-vitamin shot

100% C-vitamin por, 100% ragyogás. Az új Porállagú, ragyogást fokozó C-vitamin shot egyedülálló módon, hígítók nélkül, maximális hatékonysággal küzd bőrünk szépségéért.  A por a rendelkezésre álló legfrissebb C-vitamin forma, amely így koncentráltabb hatást vált ki, mint folyékony állagú társai. A C-vitamin bőrfiatalító erejével ragyogóvá teszi bőrünket, alsó rétegeibe hatolva fokozza bőrünk kollagéntermelését, feszességét és rugalmasságát, így varázsolva arcunkat még sugárzóbbá. A C-vitamin púdert kedvenc hidratálónkkal vagy arcápoló szérumunkkal összekeverve alkalmazhatjuk. A lenyűgöző eredmény érdekében vegyítsünk két koppintásnyi port az új Distillery Arcolajjal, majd ujjbegyeink segítségével masszírozzuk arcbőrünkbe.

Distillery Arcolaj

Bőrünk szerkezetének javítását célozza az új Distillery Arcolaj, amely jojoba bőrápoló olaj, fitol és E-vitamin aktív elegyével azonnal megújítja bőrünket. A 98%-os tisztaságú jojoba olaj összetételében hasonló a bőr természetes faggyújához, így amellett, hogy segít visszaszorítani a bőr túlzott faggyútermelését, gyorsan beszívódik, sima és selymes arcbőrt eredményezve. A fitol a növényekben található klorofil alkotóeleme, amely étrendkiegészítőként ismert, azonban az Avon szakemberei felfedezték, hogy kiváló hatással van a bőr általános állapotára, ezzel segítve arcbőrünk megújulását. Az arcolaj harmadik alkotóeleme, az E-vitamin gondoskodik bőrünk regenerálásáról, fertőtlenítő és gyulladásgátló hatásának köszönhetően jól alkalmazható pattanások kezelésére, illetve az arcbőr tisztítására, miközben hatékonyan küzd a ráncok ellen is. A tökéletes eredmény eléréséhez vigyünk fel 3-5 csepp olajat tiszta, száraz arcbőrünkre reggelente a nappali krémünk, este pedig az éjszakai krémünk előtt. A Distillery Porállagú, ragyogást fokozó C-vitamin shottal összekeverve még tovább fokozhatjuk a hatást.

Distillery Nappali krém SPF 25

A Distillery nappali krém természetes, 100%-ban ásványi eredetű fényvédővel a többfunkciós bőrápolás mestere. Amellett, hogy hidratálja, mattítja és védi arcbőrünket a káros napsugárzástól, tökéletes sminkalapként is szolgál mindennapjaink során. Az ásványi fényvédő, 100%-ban növényi eredetű glicerin és desztillált rózsakivonat varázslatos elegye tökéletes védelmet nyújt az UV sugarak ellen. Az ásványi fényvédő pajzsként óvja bőrünket, a káros UV sugarak egy részét elnyeli, illetve visszaveri, a többit pedig szétszórja, ezáltal háromszoros védelmet nyújtva szöveteinknek. A természetes összetevők minden bőrtípusra alkalmazható egyvelege nem zsírosítja bőrünket, azonban felvitelkor fehér réteget képez arcunkon. Masszírozzuk bőrünkbe, amíg teljesen fel nem szívódik, ezzel sima és egyenletes megjelenést biztosítva bőrünknek. A könnyebb felszívódás érdekében használata előtt vigyünk fel pár csepp Distillery Arcolajat, ezzel fokozva a krém erejének hatékonyságát is.

Distillery Éjszakai krém

Egy szépítő alvás tégelybe zárva. A 100%-ban növényi eredetű glicerin és értékes nikotinamid koktél igazi éjjeli korty szomjazó bőrünknek. A hidratáló összetevők gondoskodnak arcbőrünk nedvességtartalmáról, enyhítik ráncainkat és halványítják bőrünk elszíneződéseit, hogy igazán ragyogó bőrrel ébredhessünk minden reggel. Gyengéden masszírozzuk ezt a kristálytiszta álomkrémet megtisztított, száraz bőrünkbe az esti bőrápolási rutinunk utolsó lépéseként. Arcbőrünk maximális védelmének érdekében keverjük össze a Distillery Porállagú, ragyogást fokozó C-vitamin shottal, így védve bőrünket a szabadgyökök ellen az egész éjszaka folyamán.

Az Avon újdonságaival nem kell többé alkut kötnünk bőrünk szépségéért. Az Avon hisz abban, hogy a szépségápolás lehet tiszta és tudatos, hisz abban, hogy nem csak a szépségünkről, hanem a bolygónkról is gondoskodnunk kell.  Hisz abban, hogy a magasan koncentrált tiszta hatóanyagok hozzájárulnak bőrünk ragyogó szépségéhez, hisz az őszinteségben és a gondoskodásban.

Az AVON-ról

Az Avon több mint 130 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4115200092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása