AVON Playbook smink challenge
2019. november 13. írta: persica

AVON Playbook smink challenge

Supreme vs Extreme – Te melyik vagy?

Kifinomult árnyalatok vagy vad sugárzó színek? Az AVON mark. sminkpalettáival könnyedén kifejezhetjük hangulatunkat, akár visszafogott, akár merész külsőt szeretnénk magunkra ölteni. A két paletta 20-20 csodálatosan pigmentált színnel varázsolja el érzékeinket, primerrel turbózott összetevői egész nap tartanak, tökéletes fedést és könnyű felvitelt biztosítanak.

Mindkét paletta, különböző személyiségeket képvisel – a Supreme egy visszafogottabb, elegáns vonalat, míg az Extreme egy merészebb, bohókásabb és feltűnőbb egyéniséget rejt magában.

Kíváncsiak vagyunk, hogy Te melyik vagy a kettő közül. Mutasd meg nekünk és nyerd meg a Hozzád közelebb álló palettát!

Ehhez nem kell mást tenned, mint egy Supreme vagy Extreme Playbook paletta ihlette szemsminket elkészítened*, majd azt megosztanod az Instagramon egy story vagy poszt formájában. Ez lehet egy egyszerűbb vagy akár egy összetettebb smink, a lényeg, hogy tükrözze stílusod és személyiséged. Ahhoz, hogy lássuk az alkotásod, kérlek használd a következő tageket:

@avonhungary #avonplaybookchallange a sminked típusa szerint pedig az #avonsupreme  vagy az #avonextreme hashtageket

A résztvevők közül az AVON sminkmestere, Szabó Doris választja ki két kedvenc alkotását, amelyek készítői 1-1 a sminküket ihlető Playbook palettát nyernek.

Ráadásként azokat, akik blogbejegyzés vagy Youtube videó formájában is megosztják a sminket, egy különleges ünnepi AVON csomaggal lepjük meg.

A játékra való nevezés határideje: 2019. november 24.

 

*A smink elkészítésének nem alapfeltétele, hogy kizárólag AVON termékeket használj hozzá, viszont arra kérünk, hogy lehetőség szerint részesítsd azokat előnyben, illetve a többi márkát ne jelöld/taggeld a posztban. Megértésedet köszönjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4815304898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása