Én-idő a szépségünkért
2019. november 27. írta: persica

Én-idő a szépségünkért

Az indián nyár számtalan kellemes pillanatot tartogat számunkra minden évben. Beköszöntével ismét rend és rendszer érkezik az életünkbe. Hirtelen feladatok árasztanak el bennünket, azonban ezek sűrűjén át mégis kiszámíthatóbbá válnak a mindennapok. A szépségápolásban is kedvező változásokat hozhatnak az ősz eleji hétköznapok. Ha kialakul egy mindennapi rutin, átláthatóvá válik az is, mikor tudunk egy kis én-időt találni magunknak. És miért is ne lehetne ez az én-idő a szépségünké?

Indián nyár: szépség és fiatalság megőrzése
Az indián nyár a nap utolsó meleg sugaraival az elmúlásra figyelmeztet. Nem véletlen, hogy a népi szóbeszéd vénasszonyok nyarának hívja ezt a periódust. A természet érettebb szépségét tárja ilyenkor elénk. A szépségápolásban ez különösen motiváló pillanat, mely az értékeink megőrzésére sarkall. A szépségünk és fiatalságunk megtartására irányítja a figyelmünket, és megmutatja azt is, hogy a nyárnak különböző korszakai egyformán szépek lehetnek. Sőt! A szépség nyelvén ez annyit tesz: törődj magaddal, fordulj érettebb szépséged felé. Mindebben segítségedre lesz a természet. Nem csak mint múzsa, hanem mint értékes szépítő kivonatok végtelen tárháza is.   

BIOLA indián nyár szépségtippek

A természet a múzsánk! Segítünk, hogy a fiatalságot, a szépséget támogató, tudatos ápolás a mindennapjaid rutinjává válhasson. Indián nyár szépségmegőrzés 5 pontban.

Mint minden évszakváltásnál, a szakember felkeresése legyen az első lépés. A nyári bőrünket ért károk számba vétele és felszámolása.

Lovagold meg a változás hullámait. A bőröd is megújulásra vágyik. Alkalmazz a bőrtípusodnak megfelelő peelinget. Használd hetente 1-2 alkalommal kúraszerűen, 4 héten át. (vanília-bambusz bőrmegújító peeling)

A bőröd a nyári kalandok után tápanyagra, vitaminokra vágyik. Extra táplálást nyújthatsz tápláló olajokkal, fiatalító szérumokkal. Használd rendszeresen. (bio chia&argán age defence arcápoló olaj)

A nappali és éjszakai ápolásban is válts táplálóbb krémekre. Az ősz három kulcsszava a hidratálás, a táplálás, és a feszesítés. Add meg a bőrödnek amire szomjazik. (bio immortelle&goji tápláló éjszakai arckrém)

Kitartás és rendszeresség. A napi bőrápolásra szánj több időt. Ha van lehetőséged, kényeztesd bőröd szaunázással, arcmasszázzsal. Ha hűvösebb, szelesebb időjárás köszönt be, akkor bőrtápláló olajokkal kényeztesd és óvd a bőröd megújult szépségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1615327360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása