Good Girl nélkül nincs Karácsony :)
2019. november 27. írta: persica

Good Girl nélkül nincs Karácsony :)

Az illat megrögzött szerelmeseinek a márka most egy ultra menő exkluzív kiadással kedveskedik, hogy mindig, mindenhol velünk lehessen.

A nagy sikerű illatot egy álomszép elegáns arany mini tokba rejtették, mely kényelmesen elfér a női táskák mélyén. A parfüm toll kétszeresen is utántölthető a 3x20ml-es kiszerelésnek köszönhetően.

Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum 3x20ml (60ml)

Fekete és fehér… sötét és világos… jó kislány, rossz kislány. A Carolina Herrera New York bemutatja a GOOD GIRL-t, egy érzéki, megigéző illatot, amelyet a modern nő lelkében kavargó és modern életünkben tapasztalható csodálatos ellentmondás és mindig jelenlévő kettősség ihletett. A GOOD GIRL a nő spontaneitását, bonyolultságát és erejét ünnepli rabul ejtő illatával, amely megtestesíti látszólag ellentmondásos személyiségét, önmagában elragadóan egyszerű, mégis függőséget okoz. A GOOD GIRL tükrözi a Herrera Divatház könnyed eleganciáját.

Fő összetevői: jázmin, tubarózsa, mandula, kávé, tonkabab, kakaó.

#goodtobebad

MOST exkluzív, utazó kiszerelésben is elérhető, ami 3 db 20 ml-es illatot tartalmaz.

Az egyedi kiadás kizárólag a Douglas parfümériákban érhető el!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9715327392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása