Mesés LEGO programok a hétvégén
2019. november 27. írta: persica

Mesés LEGO programok a hétvégén

Vesd bele magad a kockák kreatív világába november 23-án és 24-én az Allee Bevásárlóközpontban!

A kockák ezúttal a mesék és filmek világát elevenítik meg a hétvégi programon, ahol a LEGO® Star Wars™ és a LEGO® Jégvarázs 2 kapja a főszerepet. Ez a két nap garantáltan izgalmas kalandokat tartogat fiúknak, lányoknak, kicsiknek és nagyoknak is.

A Star Wars rajongók közös erővel válhatnak okleveles mesterépítővé, hiszen várja őket a hatalmas mozaikfal, ahol az apró darabokból a Birodalmi Csillagromboló képe tűnik majd fel. A részvételt elismerő oklevelet természetesen mindenki hazaviheti majd, hogy mindig büszkén emlékezzen vissza a mozaiképítésre.

A téliesebb kalandokat kedvelőket pedig a Jégvarázs karakterei várják. A mesehősök ezúttal LEGO kockákból kirakva kelnek életre, akiket megépítve már készülhetnek is a legmenőbb karácsonyi fotók!

A karácsonyi hangulatot megidézve ezúttal jótékonysági program is várja a látogatókat. Akik a helyszínen megépített díszt megosztják a közösségi médiában, részeseivé válnak a Build to Give kampánynak, amely keretében a LEGO minden egyes kiposztolt kép után egy LEGO készletet adományoz rászoruló gyerekeknek.

A fenti programok mellett a LEGO hétvége számos vidám pillanatot és meglepetést tartogat. Ilyen például a kvízjáték, ahol szuper nyeremények találnak majd gazdára. Azok pedig, akik részt vesznek a közös építésen, a LEGO Store-ban vehetik át a nekik járó ajándékot, ahol ráadásul a LEGO® Star Wars™ és a LEGO® Jégvarázs 2 termékek 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Építésre fel, találkozzunk november 23-án szombaton és november 24-én a budapesti Allee Bevásárlóközpontban!

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”.

LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 140 országban értékesítik. További információért látogasson el a www.LEGO.com oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3615327200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása