Batman történeteit eleveníti meg a Converse új kapszulakollekciója
2019. december 09. írta: persica

Batman történeteit eleveníti meg a Converse új kapszulakollekciója

Képregénycipővel tiszteleg a márka a szuperhős születésnapján

80 éves lett Batman! A nem mindennapi mérföldkő előtt a Converse a Warner Bros. filmstúdióval és a DC Comics képregénykiadóval együttműködve egy közös kapszulakollekcióval tiszteleg. A modellek egytől-egyig a szuperhős legendás történeteit keltik életre az ikonikussá vált DC grafikával. 

Az 1950-es, 60-as és 70-es években népszerűvé vált pop-art stílust ötvözve a Converse X Batman kollekcióban a már jól ismert Chuck Taylor All Star modellekről köszön vissza a szuperhős történeteit ábrázoló grafika, mint egyfajta modern óda az ikonikus cipőnek, amely a sneakerkultúra felvirágzásának időszakát ünnepli. 

A Converse sajátos stílusjegyeit is megjelenítő kollekció a DC ikonikus Batman grafikái előtt tiszteleg. A cipőket díszítő izgalmas részletek, mint például a nyelv részén található egyedi Batman logó, vagy a 80. évfordulóra tervezett tematikus talpbetét pedig a felfedezés élményét is garantálják a szuperhős rajongóinak. 

A Converse x Batman kollekció már elérhető az üzletekben.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5315344932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása