ESSENCE! FROM SANTA WITH LOVE
2019. december 09. írta: persica

ESSENCE! FROM SANTA WITH LOVE

Glitter, csillogás, ragyogás - a Karácsony varázslatos ünnep! Nem számít merre mész, ilyenkor minden ragyog és csillog. A metál és a ragyogó hatások kötelező “must- have” effektek az ünnepi szezonban, hiszen a közelgő X-Mas partikon elképzelhetetlen, hogy valami túl csillogó legyen.

DM drogériában elérhető lesz az essence "from santa with love" limitált trendkiadása, melyben mindent megtalálsz, amire szükséged van a gyönyörű megjelenéshez: a karácsonyi díszítésű arc& test highlightertől a szemhéjpúder palettáig és köröm matricáig.

És mivel a Karácsony a szeretet ünnepe, az essence most inspirációt nyújt cuki ajándékötletekhez is. A táncoló-csillogó motívumokkal teli átlátszó ecsetektől, vagy a melegítő párnától, amely felmelegíti a kezed a kedvenc télikabátodban nem csak a szemed fog ragyogni Karácsony Estéjén.

Melegítő párna: Unod már, hogy mindig hideg a kezed télen? Itt a csillag mintás, újrafelhasználható melegítő párna, hogy segítsen! Ideális kis ajándéknak, vagy egy karácsonyi séta közben, hogy felmelegítsük kezünket a kedvenc télikabátunk zsebében. Csak aktiváld a hőcsomagban lévő kicsi ezüstlemezt, és élvezd a 60 perces nyugtató meleget.  

Arc & test highlighter: Szeretnéd, hogy még jobban ragyogjon a bőröd? Ez nem probláma az arc- és test highlighterrel! Ez egy igazi tehetség: a finoman csillogó textúra kellemes viseletet nyújt. Halvány téli ragyogást biztosít az arcnak, és érzéki wow hatású megjelenést kölcsönöz az ünnepre.

Púder ecset: Pirosító és más púderek alkalmazása még sosem volt ilyen egyszerű a tökéletes Karácsonyi megjelenéshez! A púderecset lágy sörtéje különösen kellemes érzetet nyújt a bőrnek, és optimálisan keveri össze a púder textúrákat. Különlegesség: rázás közben kis hópelyhek és arany csillagok mozognak az átlátszó nyélben.

Szemhéjpúder ecset:  A kollekcióhoz egy igazán elegáns beauty kiegészítő is tartozik, amely hópelyhekkel és arany csillagokkal van díszítve: Csillogó karácsonyi motívumok ragyognak az átlátszó szemhéjfesték ecseten. A ferde sörtéknek köszönhetően bármilyen szemhéjfesték pontosan felvihető a tökéletes megjelenés érdekében. 

Műszempilla: Senki sem fog tudni ellenállni a szempilla rebegtetésnek ezekkel a hosszú, dús szempillákkal! Egyszerűen rögzítsd a szempillákat a valódi pillákra a mellékelt szempilla ragasztóval, és kész is a csodálatos karácsonyi megjelenés.

Köröm matrica: A modern csomagolású essence körömmatricákkal igazán kreatív és egyedi karácsonyi manikűrt készíthetünk. Most bárki lehet körömfestő művész és díszítheti körmeit kicsi csillagokkal vagy karácsonyfákkal.

Szemhéjpúder paletta: A szemhéjpúder paletta lélegzetelállító sminket biztosít Karácsony idejére. A paletta tizenkét erősen pigmentált árnyalatot tartalmaz, ultrakrémes textúrákkal. Megtalálhatóak a lágy őszibarack, a játékos rózsaszín, és az intenzív vörösesbarna árnyalatok is, matt, metal, fényes és ragyogó effektekkel ellátva - a szemhéjpúder paletta csodálatos árnyalataival sokféle megjelenést és hatást hozhatunk létre, melyekkel még Karácsony után is tündökölhetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4515345016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása